X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
МІЖНАРОДНА ІНВЕСТИЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ

Завантажити презентацію

МІЖНАРОДНА ІНВЕСТИЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Слайд 2

Мета опанування дисципліни в контексті підготовуи фахівців певної спеціальності. Взаємозв’язок курсу з іншими дисциплінами навчального плану Метою опанування дисципліни “Міжнародні інвестиційна діяльність” є розвиток розуміння закономірностей міжнародної інвестиційної діяльності, формування знань і набуття аналітичних і практичних навичок у сфері реалізації зарубіжних та іноземних інвестицій, в тому числі у конкретних умовах України. Дана дисципліна поглиблює знання студентів із таких курсів, як “Міжнародна економіка”, “Фондовий ринок”, “Інвестування” тощо (попередні роки навчання), а також дає можливість більш комплексно підійти до вивчення дисциплін із спеціальності на 4 курсі, вдало доповнюючи зокрема курс “Міжнародні фінанси” в питаннях міжнародного прямого та портфельного інвестування.

Слайд 3

Перелік компетенцій, яких набуде студент після опанування даної дисципліни здійснення планування міжнародної інвестиційної діяльності; визначення потреби в інвестиційних і фінансових ресурсах; оцінка альтернативи проектних рішень та обґрунтування прийнятого рішення з міжнародної фінансово-інвестиційної діяльності; оцінка та формування міжнародного інвестиційного портфеля підприємства на світових ринках; визначення критеріїв реалізації інвестиційних проектів; забезпечення своєчасної раціоналізації портфеля фінансових інвестицій та ефективності форми реінвестування капіталу; розробка заходів щодо оцінки ризику фінансово-інвестиційної діяльності; використання методів оцінки фінансової ефективності та розрахунку фінансових показників інвестиційних проектів; контроль за реалізацією міжнародних інвестиційних проектів; формування та оцінка параметрів національного інвестиційного клімату; прогнозування масштабів, тенденцій та передбачення проблем іноземного інвестування в Україну.

Слайд 4

Сфера реалізації набутих знань і вмінь в майбутній професії На державному рівні (державні службовці, аналітики, експерти, менеджери центральних, регіональних та місцевих органів влади, діяльність яких пов’язана з міжнародним інвестуванням, спеціалісти фондового ринку); На бізнесовому рівні (керівники, менеджери, маркетологи, консультанти великих та середніх компаній, що здійснюють або планують міжнародну інвестиційну діяльність)

Слайд 5

Зміст дисципліни, що пропонується для вивчення студентами за темами Тема 1. Міжнародні інвестиції. Тема 2. Міжнародне інвестування. Тема 3. Міжнародна підприємницька інвестиційна діяльність. Тема 4. Міжнародні операції з цінними паперами та особливості венчурного інвестування. Тема 5. Міжнародний інвестиційний ринок і розвиток його структури. Тема 6. Регулювання міжнародної інвестиційної діяльності. Тема 7. Міжнародний інвестиційний менеджмент. Тема 8. Міжнародна інвестиційна діяльність в Україні. Тема 9. Інвестування за кордон. Потенціал вільних економічних зон.

Слайд 6

Викладацький склад д.е.н., проф. Руденко-Сударєва Л.В. к.е.н., доц..Бірюк С.О.

Слайд 7

Завантажити презентацію

Схожі презентації

Презентації по предмету Економіка