X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
dasdsa

Завантажити презентацію

dasdsa

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Розробка екологічного кавового підприємства

Слайд 2

Бізнес-проект Кавопереробний кластер Кава в допомогу світовій та місцевій екології

Слайд 3

кава може бути «зеленою». цей продукт здатний допомогти нам зробити свій внесок в охорону навколишнього середовища і світу, в якому ми живемо.

Слайд 4

Споживання кави з нульовим показником відходів Кластер виробництва еко-продукції Нова інвестиційна політика регіону Концепція проекту:

Слайд 5

Результати опитування населення Івано-Франківська

Слайд 6

Джерело сировини – кава та кавова гуща 1 чашка кави – 7г кави – 11г гущі 500 ч/д. – 3кг 500г кави – 5,3кг гущі/д. 182500ч/р. – 1т277кг500г кави – 2т гущі/р. 1 фунт кави (500г.) – 4,2 $ 1т 277кг500г кави – 10,9т ис.$ 2т гущі – 11,8 т ис.$

Слайд 7

Від кав*ярні до міні - кавопереробного заводу Кав*ярня міні-завод з переробки кавових відходів т ранспорт ування кавових відходів Збір кавової гущі Конт ейнер для збору кавових відходів кавова макуха Heh56y6

Слайд 8

Кавова макуха

Слайд 9

Слайд 10

еко-біо-дизель паливо з кавової макухи тюнінг Макуха - може бут и хорошим джерелом палива для дизельних двигунів Автомобілі мають пройти деякий тюнінг У макусі є 11 – 20% жиру – так само як і в сировині для виробництва біопалива, такій як зерна ріпаку чи сої.

Слайд 11

Річне виробництво зерен кави виносить близько 7 мільйонів тонн кавових відходів Науковці з Невади (США) впевнені, що з цих від- ходів можна отримати понад мільярд літрів бі- опалива щорічно. Тверді залишки після переробки макухи на пальне можуть бути використані для виробництва етанолу або як компост.

Слайд 12

біопаливо має характерний каво- вий запах

Слайд 13

Виробництво еко-добрив на радість рослинам кава гуща компост еко-добриво Бак для компосту Через 4 місяці…

Слайд 14

Еко-препарати для відлякування комах На біду комахам Крапля кофеїну вбиває равликів і слимаків, відлякує жаб. Отрута з додаванням кофеїну діє сильніше на багатьох сільськогосподарських шкідників. Тому кофеїн використовують як добавку до отрутохімікатів. Мурашки не виносять запах кави, він їх просто відлякує.

Слайд 15

Еко – косметичні препарати Кава і косметика

Слайд 16

Медичні еко-препарати на здоров*я людям Кофеїн у зернах кави зменшує ймовірність виникнення раку шкіри, знижує ризик появи раку печінки, а також знижує ризик розвитку небезпечного раку матки. Кава знижує ризик захворювання страшною хворобою Паркінсона. Кава захищає серце від хвороб. Чим більше чашок кави людина випиває щодня, тим рідше у неї виникають проблеми з серцем.

Слайд 17

еко-енергетика висушена кавова гуща - вторинне паливо для електростанцій (наприклад, у компанії «Kraft Foods» є декілька електростанцій на біомасі, які працюють на кавовій гущі, яка в великій кількості залишається при виробництві розчинної кави).

Слайд 18

Еко-засоби для щоденного застосування в побуті кава і оселя дезодорант фарба засіб для видалення подряпин на меблях миючий засіб захист від котів собачий шампунь від бліх засіб для боротьби з попелом

Слайд 19

еко-батарейки на кавовій гущі... Кавова гуща-вихідна сировина при виготовленні електродів для літієво-іонних батарейок. Перевага: кінцева вартість батарейок менша на величину від 2 до 10%.

Слайд 20

Еко-мистецтво кавова естетика кавовий еко-бренд Євро 2012

Слайд 21

еко-порада Пийте каву зі своєї чашки!   Використовуйте свої улюблені скляні, порцелянові, керамічні і навіть металеві чашки для пиття кави - так ви скоротите кількість відходів у вигляді одноразових стаканчиків P.S. Люди п’ють каву по всьому світу. І якщо кожен кавоман буде розсудливо використовувати каву, то в сумі вийде непогана допомога світовій екології. Але це не привід зловживати цим напоєм – кава у великих дозах вже не принесе радість...

Завантажити презентацію

Схожі презентації

Презентації по предмету Економіка