X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Зв'язки з громадськiстю

Завантажити презентацію

Зв'язки з громадськiстю

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Слайд 2

Зміст дисципліни По-перше, теоретична і аналітична праця з наступним наданням послуг для керівництва вищої ланки і, по-друге, практична робота з організації та оцінювання двостороннього потоку інформації з широким використанням сучасних комунікаційних систем, матеріально-технічних засобів, спеціальних форм і методів інформаційного, освітнього, виховного впливу на масову свідомість і поведінку людей соціальних груп, інститутів.

Слайд 3

Практичне застосування Для майбутніх фахівців усіх галузей економічної діяльності найважливішим завданням мусить бути надбання уміння і навичок наводити містки між молодим підприємницьким поколінням та іншою частиною населення, представити себе або свою компанію у потрібному світлі, вірно позиціонувати себе у свідомості соціуму, конкурентів та партнерів. У цьому вам і допоможе ця дисципліна.

Слайд 4

Взаємозв’язок з іншими дисциплінами Дисципліна особливо потрібна студентам спеціальності маркетинг, які окремо вивчатимуть на 4му курсі спеціалізований курс «Паблік-рілейшнз в бізнесі» та маркетингову політику комунікацій.

Слайд 5

Відгуки Студенти, що вибрали цю дисципліну визначають значну кількість цікавих кейсів, тренінгів, міні-ігор. Теоретична частина курсу гарно поєднується з практичною і є цікавою у вивчені.

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Економіка