X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
“Складання власного бюджету на місяць”

Завантажити презентацію

“Складання власного бюджету на місяць”

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Практична робота Тема: “Складання власного бюджету на місяць” Мета: закріпити навички складання бюджету сім'ї; систематизувати математичні знання, які необхідні для розв'язування задач економічного змісту.

Слайд 2

Практична робота Клас отримує завдання: скласти власний бюджет на місяць. Готову роботу можна подати у вигляді таблиці: Щоб урізноманітнити виконання роботи, пропонуємо обрати одну із запропонованих ситуацій у кожному розділі.

Слайд 3

Бюджет сім’ї (розрахунок на один місяць)

Слайд 4

Коммунальні послуги. Оберіть найбільш прийнятний для вашої родини варіант проживания з урахуванням розміру оплати коммунальних послуг. 1. Ви маєте власну квартиру, але вартість коммунальних послуг з кожним місяцем підвищується на 10 %. 2. Ви арендуєте квартиру. Коммунальні послуги складають 600 грн., але жодної гарантії, що вас не попросять її звільнити в будь-який момент. 3. Ви маєте дім у 8 км від міста з оплатою послуг 200 грн. в місяць, але кожен день вам необхідно добиратися до міста на маршрутці (вартість проїзду — 2 грн. 50 к. в одну сторону).

Слайд 5

Здоров’я сім’ї Вашій бабусі врачі призначили термінове лікування. Які ваші дії? 1. Не будете витрачати гроші, оберете самолікуваня (але жодної гарантїї, що вона вилікується). 2. Покладите в звичайну лікарню, де вартість лікування складе 1000 грн. (ймовірність одужання — 70 %). 3. Оберете домашнє лікування недорогими препаратами загальною вартістю 500 грн. (ймовірність одужання — 50%). 4. Відправите до санаторіб, витративши на путівку 3000 грн. (одужання гарантовано).

Слайд 6

Освіта. Що виявиться найбільш важливим перед новим навчальним роком? 1. Придбання школьної форми за 300 грн. 2. Покупка шкільного обладнання за 200 грн. 3. Перехід в приватну спеціалізовану школу за 500 грн. в місяць.

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Економіка