X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Гроші та кредит

Завантажити презентацію

Гроші та кредит

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

ГРОШІ ТА КРЕДИТ

Слайд 2

ЗМІСТ ДИСЦИПЛІНИ Дисципліною розглядаються основні питання теорії й практики функціонування механізму грошей і валюти, грошового і валютного ринків, грошової і валютної систем, кредиту і фінансових посередників.

Слайд 3

МЕТА ДИСЦИПЛІНИ Метою дисципліни «Гроші та кредит» є вивчення теоретико-методологічних основ та організаційно-правового механізму функціонування в ринковій економіці грошей, кредиту і банків. Предметом дисципліни «Гроші та кредит» є грошова та банківська системи як центральні ланки інфраструктури грошового ринку в їх взаємозв’язку та взаємодії.

Слайд 4

ПРАКТИЧНЕ ЗАСТОСУВАННЯ Завдяки дисципліні «Гроші та кредит» забезпечується теоретико-методологічний місток для переходу від загальнотеоретичної підготовки до спеціальної прикладної підготовки фахівців.

Слайд 5

ВИКЛАДАЧІ

Слайд 6

ВЗАЄМОЗВ’ЯЗОК З ІНШИМИ ДИСЦИПЛІНАМИ Дана дисципліна тісно переплітається з різними дисциплінами фінансових спеціальностей, як, наприклад, банківська справа.

Слайд 7

ВІДГУКИ Дана дисципліна користується значним попитом серед студентів, оскільки пояснює та розкриває основні закони функціонування грошей.

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Економіка