X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Елементи математичної економiки

Завантажити презентацію

Елементи математичної економiки

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Слайд 2

Зміст дисципліни Дисципліна інтегрує в собі знання з економіки та математики задля математичного моделювання та аналізу базових економічних подій та явищ на мікроекономічному рівні. Багато уваги приділяється аналізу функцій попиту та моделюванню поведінки споживача.

Слайд 3

Практичне застосування Практично дисципліна може застосовуватись тими студентами, які планують займатися теорією економіки, писати наукові статті та публікації з економіки та вихідних дисциплін.

Слайд 4

Взаємозв’язок з іншими дисциплінами Дисципліна потребує знання базових економічних категорій та володіння математичним розрахунковим апаратом, які студент вивчає на 1 курсі. Надалі дисципліна тісно переплітається з дисциплінами та полегшує їхнє засвоєння : економ-математичне моделювання, мікроекономіка, макроекономіка, економіка підприємства, економетрика.

Слайд 5

Відгуки Взагалі то цю дисципліну зазвичай обирають не дуже багато студентів і сама дисципліна вивчається дистанційно – основна робота виноситься до дому і здається у електронному вигляді.

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Економіка