X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
"Найважливіші баланси у сфері природокористування"

Завантажити презентацію

"Найважливіші баланси у сфері природокористування"

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Найважливіші баланси у сфері природокористування. Збалансованість між біологічною продуктивністю і споживанням біопродукції.

Слайд 2

Раціона льне природокори стування — використання природних ресурсів в обсягах та способами, які забезпечують сталий економічний розвиток, гармонізації взаємодії суспільства і природного середовища, раціоналізацію використання природно-ресурсного потенціалу, економічні механізми екологобезпечного природокористування.

Слайд 3

Збалансоване природокористування - така система діяльності, яка дає змогу забезпечити використання природних ресурсів і умов у найбільш ефективному режимі їх відтворення з урахуванням перспективи.

Слайд 4

Об’єктом природокористування є комплекс взаємовідносин між природними ресурсами, природними умовами життя суспільства і його соціально-економічним розвитком. Предметом природокористування можна вважати оптимізацію цих відносин, прагнення до збереження і відтворення середовища життя.

Слайд 5

Принцип єдності охорони природи та її раціонального використання — основний принцип у взаємовідносинах суспільства з природою.

Слайд 6

Збалансоване використання і відтворення природних ресурсів - одна з найбільш актуальних проблем людства.

Слайд 7

Одним з найважливіших балансів у сфері природокористування є досягнення збалансованості між біологічною продуктивністю природних систем певної території і споживанням біопродукції.

Слайд 8

Незбалансоване природокористування спостерігається скрізь, у кожній галузі.

Слайд 9

Завантажити презентацію

Схожі презентації

Презентації по предмету Економіка