X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Зміцнення сталого регіонального розвитку через співробітництво органів влади і місцевих громад Львівської області

Завантажити презентацію

Зміцнення сталого регіонального розвитку через співробітництво органів влади і місцевих громад Львівської області

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

* Львівська обласна рада Львівська обласна державна адміністрація Організація Самоврядувань Єврорегіон Буг (Холм) Центр Співпраці Польща-Схід (Люблін) ГО «Європейський діалог» (Львів) ЗАКЛЮЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «Зміцнення сталого регіонального розвитку через співробітництво органів влади і місцевих громад Львівської області» За фінансової програми „Підтримка Демокрації 2012” (Польска Фундація Міжнародної Співпраці для Розвитку „Знати як”)

Слайд 2

* ЗАКЛЮЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ ТЕМА Програма енергозбереження для бюджетної сфери Львівщини на 2010-2015 роки. Нові підходи

Слайд 3

* ОБЛАСНИЙ КОНКУРС Основні завдання програми: Зменшення споживання паливно-енергетичних ресурсів у бюджетній сфері за рахунок стимулювання та впровадження енергозберігаючих заходів Сприяння розвитку галузі енергоефективного будівництва та реконструкції Забезпечення умов щодо виявлення джерел фінансування енергозберігаючих заходів та залучення інвестицій Популяризація економічних, екологічних та соціальних переваг енергозбереження, підвищення управлінського та освітнього рівнів

Слайд 4

* ЗМІНИ 2012 Проведений конкурс мікропроектів у сфері енергоощадності. Особливістю цього конкурсу було те, що він виконувався згідно процедур «Програми проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку на 2011-2015 роки».

Слайд 5

* ЗМІНИ 2012 При цьому були внесені окремі доповнення до конкурсу: Форми проектної заявки Розрахунку економічного ефекту. Оцінювання поданих заявок здійснювали експерти – фахівці в питаннях енергозберігаючих технологій.

Слайд 6

* ЗМІНИ 2012 При оцінюванні проектів найвищий бал отримували заявки: Надане чітке економічне обґрунтування впровадження енергозберігаючих заходів (інвестиційні затрати та їх окупність, річний потенціал енергозбереження при реалізації проекту, економія поточних витрат та ін.) Передбачали не лише заміну віконних та дверних конструкцій, а комплексний підхід до питання енергозбереження з використанням сучасних енергозберігаючих технологій, тобто від переходу з газових на твердопаливні котли до встановлення сонячний колекторів чи вітрогенераторів та ін.

Слайд 7

* МЕХАНІЗМ ПРОГРАМИ 2012 З 15 по 25 червня 2012 року здійснювався прийом заявок на участь у конкурсі мікропроектів. До розгляду приймалися ініціативи громад, що спрямовуються на покращення інфраструктури у сфері енергозбереження. 9 серпня 2012 року спільним рішенням Конкурсної ради з питань розподілу коштів субвенції обласного бюджету, спрямованих на здійснення заходів з енергоощадності та Конкурсної ради з реалізації «Програми проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку на 2011-2015 роки» у 2012 році Затверджено результати оцінювання проектів.

Слайд 8

* ПЛАНИ 2012 Загалом обласним бюджетом було передбачено співвфінансування 40 проектів-переможців конкурсу на суму 1,7 млн. грн., що в свою чергу дозволить залучити додатково близько 4,2 млн. грн.

Слайд 9

* РЕЗУЛЬТАТИ 2012

Слайд 10

* ЗБІРНИК МАТЕРІАЛІВ «Порядок проведення обласного конкурсу мікропроектів у сфері енергоощадності» додаток 2.5. «Форма заявки з додатками» для участі в обласному конкурсі мікропроектів у сфері енергоощадності – додаток 2.6. «Форма звіту про споживання паливно-енергетичних ресурсів у розрізі об’єктів» -додаток 2.7.

Завантажити презентацію

Схожі презентації

Презентації по предмету Економіка