X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
«Зміцнення сталого регіонального розвитку через співробітництво органів влади і місцевих громад Львівської області»

Завантажити презентацію

«Зміцнення сталого регіонального розвитку через співробітництво органів влади і місцевих громад Львівської області»

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

* Львівська обласна рада Львівська обласна державна адміністрація Організація Самоврядувань Єврорегіон Буг (Холм) Центр Співпраці Польща-Схід (Люблін) ГО «Європейський діалог» (Львів) ЗАКЛЮЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «Зміцнення сталого регіонального розвитку через співробітництво органів влади і місцевих громад Львівської області» За фінансової програми „Підтримка Демокрації 2012” (Польска Фундація Міжнародної Співпраці для Розвитку „Знати як”)

Слайд 2

* ПОЗИТИВНИЙ ДОСВІД ПРОЕКТ «Капітальний ремонт системи теплопостачання ДНЗ №4 м.Новояворівська» (сфера енергоощадності)

Слайд 3

* ПОЗИТИВНИЙ ДОСВІД Сьогоднішній стан об’єкта: будівля ДНЗ підключена до центральної системи теплопостачання міста через традиційний тепловий пункт з застосуванням нерегульованого гідроелеватора поетапно проводиться заміна вікон, ремонт покрівлі найгірший стан системи опалення закладу.

Слайд 4

* ПОЗИТИВНИЙ ДОСВІД Для покращення енергоефективності системи опалення ДНЗ пропонується: На першому етапі провести капітальний ремонт системи теплопостачання (модернізацію теплового пункту). Для досягнення цього завдання пропонується на абонентському вводі замінити неефективне старе обладнання (включно з гідроелеватором) на нове, з установкою автоматичного регулятора теплового потоку. На цьому етапі не планується виконання змін конструктивного характеру в системі опалення, але передбачається така можливість в майбутньому.

Слайд 5

* ПОЗИТИВНИЙ ДОСВІД Техніко-економічне обґрунтування. Заміна гідроелеватора на автоматичний регулятор та циркуляційний насос приведе до скорочення тепловикористання в середньому на 13%. В грошовому еквіваленті це становить 45 764,42 грн. економії коштів від суми річних призначень за 2011 рік. Враховуючи, що енергоносії постійно дорожчають, економічний ефект у 2012 році становитиме на 30%. Термін окупності проекту 2,3 роки.

Слайд 6

* ПОЗИТИВНИЙ ДОСВІД Загальний бюджет проекту (грн.) 106 679 Очікуваний обсяг фінансування проекту (грн.): Обласний бюджет – 50 000, Районний бюджет – 50 757, Громадський ресурс – 5 992 Проект по суті достатньо простий і ми розраховували реалізувати його впродовж 2-х місяців.

Слайд 7

* ПОЗИТИВНИЙ ДОСВІД Уроки проекту Підготовча робота була здійснена якісно, зокрема на момент проведення Конкурсу було зроблено: за рішенням міського голови була створена робоча група на конкурсних засадах визначено підприємство, яке розробило ПКД, а в подальшому мало проводити авторський нагляд за виконанням робіт залучено спонсорів (виконання ПКД взяло на себе підприємство ТзОВ «ІВЦ») затверджено ПКД на виконкомі міської ради прийняте рішення Новояворівської міської ради щодо у часті у конкурсі та спів фінансування проекту у розмірі 50 757 грн. (№ 520 від 26.04.2012 року) підготовлена заявка на участь в Конкурсі.

Слайд 8

* ПОЗИТИВНИЙ ДОСВІД Основні проблеми з реалізацією проекту почалися після оголошення переможців. В зв’язку з тим, що Конкурс був оголошений в червні і, відповідно Розпорядження на фінансування було підписано головою ЛОДА у вересні, графіки виконання робіт змістилися, що у нашому випадку було вкрай проблемно, оскільки планувалося робити ремонт системи опалення в садочку під час літніх канікул а не під час навчання та опалювального сезону.

Слайд 9

* ПОЗИТИВНИЙ ДОСВІД Також не можна було укласти Угоди з виконавцем оскільки не було вчасно надано призначення з обласного бюджету і, відповідно казначейська служба відмовила у реєстрації юридичних зобов’язань. При цьому і власні кошти теж не можна було оплатити за відсутності Угоди. Станом на 1 листопада угода укладена та кошти з обласного бюджету ще не надійшли

Завантажити презентацію

Схожі презентації

Презентації по предмету Політика