Стратегічні напрями розвитку сільського господарства на період 2011-2015 та до 2020 року
Завантажити презентаціюПрезентація по слайдам:
Доповідь заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Алексейчука В.В. Стратегічні напрями розвитку сільського господарства на період 2011-2015 та до 2020 року 7 лютого 2011 року
Динаміка внесення міндобрив під основні с/г культури ( діючих речовин) 2011 рік 2015 рік 2020 рік 114,7 к/га 156,4 к/га 193.4 к/га
Динаміка виробництва органічних добрив 2011 рік 2015 рік 2020 рік 0,8 млн.тон 1,7 млн.тон 2,3 млн.тон
Співвідношення між нормою споживання і обсягами виробництва продукції тваринництва в Харківській області Мінімальна норма споживання на 1 особу за рік, кг; штук Вироблено у 2009р. Забезпечені сть за рахунок власного виробництва до мінімально ї норми споживання % Обсяги виробництва необхідні для забезпечення мінімальної норми споживання, тис. тонн; млн. штук Не вистачає (-), надлишок (+) продукції до мінімальної потреби, тис. тонн; млн. штук всього, тис. тонн; млн. штук на 1 особу за рік, кг; штук Молоко 341 481,4 173,4 51 1010,4 -529,0 М’ясо всіх видів у заб. вазі 52 81,5 29,4 57 146,2 -64,7 Яйця 231 984,5 355 154 661,3 +323,2
Фактичні витрати на виробництво сільськогосподарської продукції грн/га 2007 рік 2008 рік 2009 рік Потреба витрат на гектар (по цінах 2009 р.) Рослинництво 947,8 1475,4 1789,6 4500 Тваринництво 517,7 525,5 655,5 2800
Схожі презентації
Категорії