X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Оподаткування транскордонної торгівлі в Україні

Завантажити презентацію

Оподаткування транскордонної торгівлі в Україні

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Оподаткування транскордонної торгівлі в Україні Податок на прибуток, ПДВ, необхідні документи

Слайд 2

Особливості транскордонної торгівлі: Український суб'єкт - посередник; Купівля та продаж товару проводиться в інших державах; Товар в Україну фізично не завозиться.

Слайд 3

Основні питання: Документальне оформлення; Податок на прибуток; ПДВ.

Слайд 4

Документи, що свідчать про отримання доходів / понесені витрати: договори;  акти прийому-передачі;  акти наданих послуг;  акти виконаних робіт;  виписки з банківських рахунків;  прибуткові касові ордери та інше.

Слайд 5

Податок на прибуток: Транскордонні угоди враховуються при визначенні бази податку в повному обсязі; Доходи від реалізації товарів визнаються за датою переходу права власності покупцю; Витрати, які формують собівартість товарів, відносяться до періоду, в якому визнано доходи від реалізації таких товарів. Інші витрати відносяться до періодів, в яких вони були здійснені.

Слайд 6

ПДВ: оскільки місцем поставки не вважається територія України - податок не сплачується!

Слайд 7

Слайд 8

Слайд підготовлений на базі аналітичного матеріалу ЮК «Правова допомога». Матеріал доступний за посиланням: http://pravdop.com/ua/publications/kommentarii_zakonodatelstva/nalogooblozhenie_transgranichnoy_torgovli_v_ukrain/

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Економіка