X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Бюджетування діяльност_ підприємств АПК

Завантажити презентацію

Бюджетування діяльност_ підприємств АПК

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Бюджетування діяльності на підприємствах АПК

Слайд 2

МЕТА ДИСЦИПЛІНИ набуття практичних навичок і вмінь формування системи бюджетів підприємств, аналізу і контролю їх виконання з метою розробки стратегічних й тактичних управлінських рішень

Слайд 3

ЗАВДАННЯ формування цілісної системи знань про сутність, форми та функції бюджетів підприємства; методи бюджетування; технологію бюджетування; контроль ефективності виконання бюджетів.

Слайд 4

ЗМІСТ Сутність та місце бюджетування в системі управління підприємством; Організація і методика складання та взаємоузгодження операційних бюджетів підприємства; Технологія розроблення фінансових бюджетів підприємства Контроль за виконанням бюджетів на підприємстві.

Слайд 5

ЗВ’ЯЗОК З ІНШИМИ ПРЕДМЕТАМИ Перш за все бюджетування – це частина управління підприємством, тому вона має безпосередній зв’язок з управлінським обліком та менеджментом. Оскільки інформація, що міститься в бюджетах є об'єктом перевірки, то цей предмет має безпосередній зв’язок з такими науками як аудит та внутрішньо – господарський контроль.

Слайд 6

ПРАКТИЧНЕ ЗНАЧЕННЯ Спеціаліст з бюджетування має справу з плануванням розподілу фінансових та фізичних ресурсів підприємства. Успішність функціонування підприємства безпосередньо залежить від того, чи складаються на ньому всі потрібні бюджети та від того, наскільки правильно вони складені. Неправильне складання бюджетів може, наприклад, завищити чи занизити реальні фінансові результати підприємства, що призведе до збитковості ( чи видуманої прибутковості), висвітлення неправдивої інформації та введення користувачів звітності в оману.

Завантажити презентацію

Схожі презентації

Презентації по предмету Економіка