X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Банківське кредитування

Завантажити презентацію

Банківське кредитування

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Слайд 2

Банківський кредит - надання позичальникам грошових коштів на умовах терміновості, платності, зворотності і гарантованості

Слайд 3

Слайд 4

Слайд 5

Види кредитів: Споживчий кредит – продаж товарів на виплат і видача позик споживачам з максимальним терміном 3 роки; Комерційний кредит – продаж товарів у борг з відстроченням платежу; Банківський кредит – надається банками підприємствам; Іпотечний кредит – надається під заставу землі або нерухомості; Державний кредит – надається фірмам і населенню шляхом випуску облігацій державної позики; Міжнародний кредит – надання у борг валютних і товарних ресурсів бізнесменам і урядам різних країн

Слайд 6

Уявіть собі, що один з вас – представник банку – кредитор, а інший – позичальник. Які питання повинні виникнути у вас один до одного? Сформулюйте їх:

Слайд 7

Слайд 8

Приклад кредитного договору 5_3_3er.doc

Слайд 9

Позиковий відсоток (плата за кредит) – Плата за користування коштами банку; розраховується у відсотках до суми кредиту, виходячи з розрахунку користування кредитом протягом року.

Слайд 10

Пригадаємо: Простий відсоток Складний відсоток

Слайд 11

Задачи Ви берете в банку кредит у розмірі 100 000 грн. під 25% річних строком на 2 роки. Скільки всього ви заплатите банку після закінчення зазначеного терміну? Визначите ставку позикового відсотка, якщо ви взяли в кредит 2000 гривень, а повернути через рік повинні 2500 гривень. Яку суму доходу отримає власник 10000 грн., якщо він надає позику під 30% річних строком на півроку? Визначте ставку позикового відсотка, якщо клієнт узяв в банку кредит у розмірі 50000 грн. строком на рік, а повернути повинен 58000 грн. Яку суму отримає власник 1 млн. грн., якщо запозичить їх під 50% річних терміном на 3 місяці? Ви поклали в банк 5000 грн. по поточний рахунок під 20% річних. Але через 10 місяців ви забрали всі гроші для придбання музичного центру. Скільки грошей ви отримаєте, якщо банк нараховує прості відсотки щомісяця?

Слайд 12

У сучасних умовах банки віддають перевагу операціям по короткостроковому кредитуванню. З чим це пов'язано?

Слайд 13

Чи вигідно користуватися споживчим кредитом в сучасному суспільстві? Чому?

Слайд 14

Авто в кредит від ПриватБанку - це завжди: ШВИДКО: Швидкість ухвалення рішення і видача сертифікату - до 30 хвилин (без відвідин Банку) Турботи по реєстрації автомобіля ПриватБанк бере на себе - Ви економите свій час ВИСНОВОК: Мінімальні витрати часу.

Слайд 15

Авто в кредит від ПриватБанку - це завжди : ВИГІДНО: Відсутні витрати клієнта на реєстрацію авто в МРЕО при оформленні кредиту. Без довідки про доходи. Максимальний термін кредитування до 5 років. Витрати пов'язані із страхуванням включаються в суму кредиту. ВИСНОВОК: Мінімальні витрати при оформленні кредиту.

Слайд 16

Максимальний термін кредиту: 60 міс. Максимальна сума кредиту: 250 000 грн. Ставка (річних): 22,44 % Мінімальний аванс від вартості автомобіля: 30% Валюта договору: UAH Страхування: Стандартна КАСКО від 3,1% (включається в суму кредиту) При видачі кредиту видається також кредитна карта (безкоштовно) Умови надання кредиту

Слайд 17

Кредит «Розстрочка» Хочете купити нову техніку, поставити нові меблі в квартирі або зробити ремонт? Вам виповнилося 17 років, але Ви не старше 70 років. Ви громадянин України і постійно проживаєте в місті, де знаходиться магазин. Всі умови співпадають? Тоді навіщо мріяти про покупку? Приходите в будь-який зручний магазин зараз, де є наш представник, оформляйте кредит і насолоджуйтеся комфортом вже сьогодні!

Слайд 18

Для цього вам необхідно зробити всього декілька кроків: відповісти на всі питання нашого консультанта; надати оригінал Паспорту громадянина України і копію довідки про привласнення Вам персонального ідентифікаційного номера; підписати кредитний договір; оформити покупку в касі магазина і забрати її. Ваша мрія стане реальністю разом з ПриватБанком!

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Економіка