X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Технологія вторинного виноробства на заводі INKERMAN

Завантажити презентацію

Технологія вторинного виноробства на заводі INKERMAN

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Технологія вторинного виноробства на заводі INKERMAN

Слайд 2

Вторинне виноробство полягає в обробці отриманих в ході первинного виноробства виноматеріалів з метою отримання товарних вин різноманітних типів

Слайд 3

Успіх популярності вин INKERMAN оснований на унікальній автентичності кримських вин.

Слайд 4

При привезенні вина на завод, машина рухається до експедиційного відділення.

Слайд 5

Тут здійснюється відбір проб і оцінка якості молодих виноматеріалів.

Слайд 6

Основною операцією, що здійснюється в рамках вторинного виноробства є витримка вин .В унікальних винних галереях загальною площею 5,5 га на глибині 10-30м. розміщені цеха витримки вин.

Слайд 7

Витримка вин в дубовій тарі - основа класичної технології виноробства. В дубових бутах відбувається визрівання вина. Напій контактує з дубом і в нього переходять дубільні речовини, поліфеноли та інші компоненти необхідні для виготовлення марочного вина.

Слайд 8

Періодично бути чистять ззовні. За зберіганням бочок слідкують бондарі.

Слайд 9

Щоб видалити винний камінь людині потрібно пролізти в отвір 40х25см

Слайд 10

Кожна бочка має унікальний номер, під яким друге число означає місткість бочки

Слайд 11

Кожна бочка оснащена особливим паспортом

Слайд 12

Вино дихає крізь пори дуба поступово випаровуючись на 1-2% на рік. Цю кількість вина називають «частка Ангела». Тому здійснюють долив.

Слайд 13

Біля великих бочок завжди стоїть доливочна

Слайд 14

Після витримки в дубових бочках, вина кращих років врожаю закладають на подальшу витримку в пляшки, щоб через 3 роки отримати колекційне вино, яке поповнить енотеку Інкерманського заводу. Під час пляшкової витримки продовжуються процеси , що змінюють букет і смак вина.

Слайд 15

На заводі є дегустаційна зала

Слайд 16

Цистерни з нержавіючої сталі-це тимчасова тара. Тут зберігають молоді виноматеріали

Слайд 17

Винопроводи виготовлені з скла та нержавіючої сталі.

Слайд 18

На стелях підвалів заводу обов’язково є пліснява, яка говорить про оптимальні умови для проведення процесу визрівання

Слайд 19

В цеху розливу відбувається фільтрування вина через фільтр-картон для освітлення та безпосередньо розлив вина.

Слайд 20

Завдяки класичній технології виробництва, збереження традицій кримського виноробства, унікальному сполученню клімату і грунту, а також любові до своєї справи майстрів –виноробів, споживачі можуть насолоджуватись винами INKERMAN.

Слайд 21

КІНЕЦЬ

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Економіка