X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Моделі та структури даних

Завантажити презентацію

Моделі та структури даних

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Слайд 2

Зміст дисципліни, що пропонується для вивчення студентами за модулями та темам.  1. Дані та інформація 2. Одиниці інформації 3. Інформаційні відношення 4. Моделі даних 5. Методи організації даних 6. Стискання даних

Слайд 3

Мета дисципліни Метою вивчення дисципліни є формування у студентів знань та практичних навичок з теоретичних основ розробки моделей та структур даних у інформаційних системах (ІС). 

Слайд 4

Практичне застосування Після опанування дисципліни студенти повинні набути таких компетенцій:  досліджувати і аналізувати інформаційні потоки на об'єкті; дати формальний опис економічних показників і документу як одиниці інформації, дати аналітичний і графічний опис структур даних, виконувати структурне перетворення даних, будувати моделі даних. Сферою реалізації набутих при вивченні дисципліни знань та вмінь є розробка інформаційного забезпечення системи управління та проектування баз і сховищ даних.

Слайд 5

Взаємозв’язок з іншими дисциплінами Вивчення дисципліни базується на знаннях курсу “Економічна кібернетика”. Знання, отримані під час вивчення дисципліни "Моделі і структури даних", використовуються в курсах "Об’єктно-орієнтоване програмування", "Комп'ютерні мережі", "Прикладне програмне забезпечення", "Технологія розробки програмних та інтелектуальних систем" бакалаврського циклу.

Слайд 6

Відгуки Всі студенти попереджають, що в житті б не обрали цей предмет ще раз.

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Економіка