X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
"Машинобудування"

Завантажити презентацію

"Машинобудування"

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Машинобудування Автомобілебудування

Слайд 2

Машина(з лат.-пристрій,знаряддя)-це технічний засіб,робота якого грунтується на використанні механнічного руху.

Слайд 3

Слайд 4

Сучасне машинобудування стало дуже наукомістким.Разом з тим у наш час відбувается перехід від громіздких машин до мініатюрних:міні-ЕОМ,міні-телевізорів,міні-телефонів.

Слайд 5

Слайд 6

Найбільші автомобілі виробляють Японія(майже 1/4світового виробництва),Німеччина(1/6),США(1/8), Франція,Південна Корея,Іспанія,Італія.

Слайд 7

Вироблено в Японії

Слайд 8

Вироблено в Німеччині

Слайд 9

Вироблено в США

Слайд 10

Вироблено в Франції

Слайд 11

Суднобудування

Слайд 12

Суднобудувáння — це галузь машинобудування, підприємства якої будують і ремонтують судна усіх типів (вантажні, пасажирські, рибопром., військ. тощо) та ін. плавучі споруди.

Слайд 13

Слайд 14

Майже 40% морських суден дає Японія,ще 30%-Республіка Корея,на третьому місці зі значним відривом перебуває Німеччина-менше 5%

Слайд 15

Науково-технічні революції

Слайд 16

Приладобудування Великий попит має електроніка.Якщо у 80-х рр.ХХст.найбільшу кількість побутової техніки виробляла Японія,США,Німеччина та Франція,то тепер їх потіснили азіатські нові індустріальні країни та Китай.Зокрема,світовим лідером у складанні телевізорів,радіоприймачів,годинників,пральних машин та швейних машин зараз є Китай .

Слайд 17

Made in China

Слайд 18

Отже,існує 3 головних машинобудівельних регіонів світу:пв.Америка(30%світового виробництва),зах.Європа(30%),Східна і Пв.Східна Азія(20%).

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Економіка