X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Історія міжнародних відносин

Завантажити презентацію

Історія міжнародних відносин

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Історія міжнародних відносин

Слайд 2

Зміст дисципліни Зміст дисципліни розкривається у чотирьох модулях, кожен з яких охоплює по три теми. Розширення світогляду й інтелекту студентів, з'ясування суті сучасних міжнародних відносин, місця і ролі України в сучасному світі, подолання почуття меншовартості на тлі розвинутих країн.

Слайд 3

Практичне застосування У результаті опанування даної дисципліни студент набуде глибокого розуміння суті національних інтересів кожного суб’єкта міжнародних відносин, у тому числі України, її трансформації з урахуванням новітніх тенденцій у міжнародній політиці в умовах постбіполярного світу і локалізаційних процесів, їх вплив на формування напрямків і змісту зовнішньої політики конкретних країн світу, вміння оцінити доцільність і своєчасність тих чи інших зовнішньополітичних концепцій і настанов голів держав і урядів.

Слайд 4

Взаємозв’язок з іншими дисциплінами Історія міжнародних відносин взаємопов’язана з історією сучасного світу, розширює і доповнює її, а також з історією України, як органічною складовою світової спільноти.

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Економіка