"Бізнес план"
Завантажити презентаціюПрезентація по слайдам:
Описова частина бізнес-плану ресторану Призначення бізнесу: Відкриття ресторану на 75 місць. Мета проекту: Надання якісних послуг громадського харчування для відвідувачів із середнім рівнем доходів.
Попит: Щорічно будується велика кількість офісних площ, працівники яких мають потребу в повноцінних бізнес-ланчах, та й ділові переговори зручно проводити за філіжанкою ароматної кави. По вечорах заклад може обслуговувати окремих відвідувачів і проводити банкети.
Маркетинг і збут: Реклама в ЗМІ, рекламні акції для співробітників компаній, розташованих у найближчих офісних будинках.Висновок договорів з керівниками різних організацій на корпоративне обслуговування їхніх співробітників.
Приміщення під ресторан. Для створення нового ресторану можна купити приміщення, а можна відкрити ресторан й на орендованих площах. Перший варіант має наступні плюси: вкладення засобів у нерухомість - гарна форма інвестицій, і дане приміщення може стати заставою, якщо вам буде потрібно одержати кредит на розвиток свого бізнесу.
Виробнича частина бізнес-плану кафе Площа приміщення на 75 посадкових місць повинна становити від 350 кв.м. Приміщення буде розташовано в тій частині міста, де перебуває велика кількість гос. установ й офісів, банки, навчальні заклади й об'єкти культурного призначення.
Персонал Посада Кількість Зарплата (міс.) Зарплата (рік.) Кухарі 6 1500грн 108 00грн Підсобніробітники 3 1100грн 39 600грн Адміністратор 2 2500грн 60 000грн Офіціант 5 1300грн 78 000грн Бармен 2 1300грн 31 200грн Керуючий 1 4000грн 48 000грн Бухгалтер 1 3000грн 36 000грн Прибиральниця 2 1100грн 26400грн Усього: 22 35600грн 330 000грн
Устаткування. Кухня: холодильна камера (2), плита (2), духовка, обробні столи (2), мийки (2) – 100 00 грн. Зала: барная стійка, столи, стільці, вішалки, муз. центр, телевізор – 150 000 грн. Оформлення інтер'єру – 100 000 грн. Посуд – 25 000 грн. Продукти. Вартість буде залежати від пропонованого меню.
Планований асортимент страв: Надалі асортимент страв планується розширювати. Середній чек ресторану за день становить 600 грн Щомісячний дохід - від 1 000 000 грн. Ціна за 100 гр. 1. Салати - 9 видів від 7до 25грн 2. Закуски - 6 видів від 5 до 30грн 3.Першістрави - 5видів від10 до 65грн 4.Гарячім'ясністрави - 6видів від 10 до 50грн 5.Гарніридом'яса- 5видів від 8 до 40грн 6. Десерти - 12 видів від 10 до 45грн 7.Напої-більше40видів. від 7 до 20грн
Збитки Послуги Кошти(рік) Реклама 10000грн Налоги 50000грн Персонал 330 000грн Устаткування і продукти від 8 000 000грн Комунальніпослуги від 100 000 Кредит 192 000грн Прибуток від 12 000 000грн Чистийприбуток від 2 000 000грн
Схожі презентації
Категорії