X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Розробка бізнесплан проекту зі створення конкретного продукту

Завантажити презентацію

Розробка бізнесплан проекту зі створення конкретного продукту

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Слайд 2

Притча про гроші Одного разу пан зібрав своїх рабів і дав їм гроші, щоб вони користувались ними до його повернення. Одному він дав п’ять монет, іншому – дві монети, і одну монету - третьому. Після того господар поїхав

Слайд 3

А той, який отримав одну, – пішов і викопав у землі ямку та й закопав там монету, яку дав йому господар. Той раб, який отримав п’ять монет, за деякий час заробив ще п’ять. Той, що отримав дві - зробив так само і заробив ще дві монети.

Слайд 4

Слайд 5

з'ясувати для себе можливість реалізації ідеї, зважити всі «плюси» і «мінуси» її реалізації; роз’яснити людям, які бажають вкласти гроші в вашу ідею, чи варто це робити, оскільки вони в майбутньому хочуть отримати свої гроші назад і мати із цієї операції прибуток.

Слайд 6

В самостійному житті я зможу використати вміння сьогоднішнього уроку для . . . Доповніть фразу

Слайд 7

Я думаю, що сьогоднішній урок буде. . . Доповніть фразу

Слайд 8

Кожен бізнес-план передбачає отримання певного прибутку. Який прибуток отримаю я по закінченню уроку . . . Доповніть фразу

Слайд 9

Тема: Розробка бізнес-план проекту зі створення конкретного продукту (послуги) (захист проектів)

Слайд 10

Мета уроку: закріпити та поглибити теоретичні знання виховувати практичні навички з розробки бізнес-плану, правильної оцінки ринкової ситуації і прийняття оптимальних рішень розвивати вміння працювати в групах

Слайд 11

БІЗНЕС-ПЛАН Дискотека “Сузір'я Оріон” БІЗНЕС-ПЛАН Вирощування та реалізація овочів БІЗНЕС-ПЛАН Перукарня “Престиж”

Слайд 12

Слайд 13

Слайд 14

Слайд 15

Місце розташування Кваліфіковані фахівці Сучасне обладнання

Слайд 16

Слайд 17

Кафе Клуби Розважальні ігри

Слайд 18

Вартість устаткування – 44300 грн Прибуток за місяць - 1194 грн Заробітна плата – 2780 грн Витрати на експлуатацію устаткування - 648 грн Оренда приміщення – 1500 грн

Слайд 19

Слайд 20

Оренда площ приміщення Зал в центрі с. Більковці

Слайд 21

Надання послуг в організації проведення різних свят та заходів

Слайд 22

Слайд 23

Продаж холодних напоїв Музичні замовлення

Слайд 24

Слайд 25

Слайд 26

Слайд 27

Слайд 28

Швидкостиглі сорти овочів представляють собою продукт, який скорочує строки вегетації та дозрівання майже на половину при високих смакових та якісних показниках. Також вирощування розсади (томатів, капусти, перцю солодкого) для використання в своїх цілях, забезпечує додатковий прибуток а також підвищення рентабельності.

Слайд 29

В с. Більковці овочі можна купити в магазинах, вони продаються як місцевими жителями так і підприємцями, що прибули з інших регіонів. Ціни коливаються відносно масовості напливу. Я пропоную економічно чисту продукцію, переважно ранніх сортів. Що стосується овочів, які завозяться з інших регіонів або з-за кордону, то вони не можуть конкурувати з місцевими.

Слайд 30

Завданнями свого маркетингу і збуту ставлю: відшкодування витрат на створення і існування даного підприємства; забезпечення продуктивності виробництва овочів, і забезпечення гарантій розвитку підприємства; задоволення потреб споживача міста і району в розсаді та ранніх овочах; зростання добробуту моєї групи, соціальний захист мене, як підприємця, та моєї родини.

Слайд 31

Всі роботи по вирощуванню овочів, догляд за ними та збирання врожаю, а також реалізація на ринку, будуть проводитися власними силами, залучаючи до цього членів групи.

Слайд 32

Ми плануємо вирощувати овочі, використовуючи для цього власні земельні ділянки в селі Більковці. Прогнозую одержати воловий збір: укріп – 2кг. цибуля – 450 кг. редиска – 120 кг. капуста – 500 кг. огірки - 250 кг. томати - 200 кг. перець – 120 кг. Овочів будуть реалізовані на ринку.

Слайд 33

№ п/п Показники 2012 рік 2013 рік 1 Витрати виробництва та реалізації 6200грн. 3080грн. 2 Грошовий дохід 7339грн. 6700грн. 3 Валовий продукт 1139грн. 3620грн. 4 Податок 60грн. 100грн. 5 Чистий продукт (збиток) 1079грн. 3520грн. 6 Рентабельність до витрат % 17,4 114,3

Слайд 34

Значним ризиком для економічної ефективності виробництва овочів є ціновий фактор. Так ,при значному врожаю овочів на присадибних ділянках, можливе значне зниження цін привозного товару, що негативно впливає на економічну ефективність виробництва овочів.

Слайд 35

В цілому вирощування розсади овочів, а також самих овочів з короткими швидкостиглими строками – є одним з найбільш економічно ефективних напрямів ведення сільського господарства в Україні і загалом у нашій місцевості.

Слайд 36

Дякуємо за увагу! Сподіваємося, що зможемо отримати від Вас гроші на створення власного бізнесу

Слайд 37

Виконали: Корнєєва Юля Дубей Олександр Шапаренко Наташа

Слайд 38

Слайд 39

Перукарня заснована на приватній формі власності Власник одночасно буде перукарем

Слайд 40

Перукарня буде працювати 6 днів на тиждень з 9.00 год. до 18.00 год. Обідня перерва буде з 13.00 до 14.00 години. Вихідний день-понеділок. У неділю-скорочений день з 9.00 до 14.00 години.

Слайд 41

Групи Клієнтів Ціна Якість Знишка 10% на початку діяльності Послуги на дому Знишка на комплексні послуги (більше 2-х) Знижки постійним клієнтам Жінки: 15-35 років; Х _ Х - - Х 35-45 років О Х Х Х Х Х Після 45 років Х О Х Х Х Х Чоловіки: 15-35 років Х О Х О О Х Після 35 років Х О Х Х

Слайд 42

Слайд 43

Слайд 44

Перукарня забезпечить надання якісних послуг населенню сіл Більковці, Гуменники, Козак, де разом проживає -1700 чоловік,поблизу знаходиться школа, і значна частина молоді.

Слайд 45

Приміщення розташоване в центрі с.Більковці, що взято в оренду

Слайд 46

Слайд 47

Слайд 48

Слайд 49

Слайд 50

притча про гроші Як ви гадаєте, а що було далі?

Слайд 51

Слайд 52

Наш спільний бізнес-проект був прибутковим чи збитковим сьогодні ? Оцініть, будь-ласка

Слайд 53

До поки сонце світить з висоти, Щебечуть птахи, зацвітають квіти, Ми Вам життям бажаєм твердо йти, І дням наступним від душі радіти! Хай щастя завжди супроводить Вас, Людська повага й шана не минають, А вашу мрію й працю повсякчас Лиш визнання вінчають!

Завантажити презентацію

Схожі презентації

Презентації по предмету Економіка