X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Iсторiя європейської цивiлiзацiї

Завантажити презентацію

Iсторiя європейської цивiлiзацiї

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Слайд 2

Зміст дисципліни Курс «Історія європейської цивілізації» включає в себе теми, які висвітлюють історичний, політичний, культурний розвиток Європи від часів античності до сучасності, включно з проблемами, які характеризують найновітніші політичні й соціально-економічні концепції і тенденції розвитку європейського простору.

Слайд 3

Практичне застосування Реалізація набутих знань з історії європейської цивілізації має універсальне спрямування, оскільки пов’язана із підготовкою високоосвічених інтелектуальних спеціалістів економічного і юридичного профілю, здатних брати активну участь у теоретичній підготовці та практичній реалізації соціально-економічних і політичних програм України в контексті як національних, так і загальноєвропейських тенденцій сучасного розвитку.

Слайд 4

Взаємозв’язок з іншими дисциплінами Полегшує вивчення студентами кола інших дисциплін гуманітарного й економічного профілю, які викладаються в університеті. Серед таких – «Історія українського суспільства», «Історія міжнародних відносин і зовнішньої політики ХХ – початку ХХІ ст.», «Історія держави і права України», «Історія держави і права зарубіжних країн», «Економічна історія», «Політична економії», «Розміщення продуктивних сил», «Політологія».

Слайд 5

Відгуки Студенти в захваті від даної дисципліни. Викладачі використовують найновіші здобутки європейських науковців-істориків.

Завантажити презентацію

Схожі презентації

Презентації по предмету Економіка