Посуд Порцеляновий
Завантажити презентаціюПрезентація по слайдам:
Тарілка ікорна, тарілка пиріжкова . Тарілка ікорна. Розмір d=150мм. Призначення для подачі ікри. Тарілка пиріжкова. Розмір d=175мм. Призначення для пиріжків, хліба, при сервіровці столу, підставна.
Закусочна тарілка, мілка столова тарілка. Закусочна тарілка. Розмір d=200мм. Призначення для подачі різноманітних закусок для сервіровки столу і підставна під порційні сковорідки. Мілка столова тарілка. Розмір d=240мм. Призначення для подачі різних других страв.
Глибока столова тарілка, півпорційна глибока столова тарілка. Глибока столова тарілка. Розмір d=240 мм. ємкість 500см³. Призначений для подачі 1-страв порціями. Півпорційна глибока столова тарілка. Розмір d=200мм. Ємкість 300см³. Призначений для подачі 1-страв півпорціями.
Мілка десертна тарілка, глибока десертна тарілка. Мілка десертна тарілка. Розмір d=200мм. Призначена для подачі десертів, фруктів. Глибока десертна тарілка. Розмір d=200мм ємкість 300см³. Призначена для подачі солодких страв з соусами.
Блюдо овальне, блюдо кругле. Блюдо овальне. Розмір L=350мм; 400-450мм на 8-10; 10-12 порцій. Призначений для холодних рибних закусок. Блюдо кругле. Розмір d=300мм на 5-6 пор. 350мм на 8-10пор. Призначений для подачі холодних страв та закусок з м’яса, птиці, дичини.
Оселедниця, лоток (з низькими, плоскими полями). Оселедниця. Розмір l=135,250,270,300мм. Призначений для подачі оселедцю натурального з гарніром. Лоток (з низькими, плоскими полями). Розмір l=135,250,270,300мм. Призначений для подачі шпрот, сиру, масла.
Салатниці (квадратні, круглі, трикутні), ваза салатні на високій ніжці. Салатниці (квадратні, круглі, трикутні). Розміри ємкість 120,140,360,1000см³. Призначений для салатів, вінігретів, маринадів. Ваза салатна на високій ніжці. Розміри l=240мм на 6 порцій. Призначена для овочів натуральних та салатів з крабів.
Вази на низькій ніжці, соусник. Ваза на низькій ніжці. Розмір l=240мм. Призначений для подачі борошняних і кондитерських виробів. Соусник. Розмір від 1-6 порцій 100,200,400см³. Призначений для холодних соусів та сметани.
Хрінниця, cупові миски з кришками. Хрінниця. Розмір 100-200см³. Призначений для соусу хрін. Супові миски з кришками. Розмір на 4-10 порцій. Призначений для подачі 1-страв.
Піали,кісе. Піала. Розмір 220,250,350,400см³. Призначено для національних напоїв. Кісе. Розмір 900см³. Призначений для подачі плову, лагману.
Молочник, Вершківник. Молочник. Розмір 500,750,1000см³. Призначений для молока. Вершківник. Розмір 150,250,300,425см³ Призначений для вершків кави, чаю.
Чайник для заварювання,чайник до ливний. Чайник для заварювання. Розмір 250,500, 600, 800см³. Призначений для заварювання і подачі чаю. Чайник доливний. Розмір 800,1600см³. Призначений для окропу.
Кавовник, блюдце розетка. Кавовник. Розмір від 250-1400см³. Призначений для процідженої чорної кави. Блюдце розетка. Розмір d=90-100мм. Призначений для подачі варення, джему, цукру, лимону.
Горнятко чайне з блюдцем,горнятко кавове з блюдцем. Горнятко чайне з блюдцем. Розмір 200-250см³. Призначений для подачі чаю, кави з молоком, какао. Горнятко кавове з блюдцем. Розмір 75-100 см³. Призначений для чорної кави.
Чарка підставна для яєць. Чарка підставна для яєць. Розмір d= 35-50мм. Призначений для подачі яєць зварених круто і “ мішечок ”.
Схожі презентації
Категорії