X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Захист iнформацiї

Завантажити презентацію

Захист iнформацiї

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Захист інформації

Слайд 2

Розкривається в темах: 1. Безпека інформаційних систем. 2. Політика інформаційної безпеки. 3. Безпека в Інтернет. 4. Нормативно - правова і методична база інформаційної безпеки. 5. Класифікація і оцінка погроз безпеки інформації. 6. Технічні методи захисту інформації. 7. Основні криптографічні методи. 8. Математичні моделі систем і програмно-технічні методи захисту інформації. 9. Захист електронного документообігу. 10. Захист інформації від комп’ютерних вірусів.

Слайд 3

Мета дисципліни Формування теоретичних знань та практичних навичок використання організаційних, структурних, математичних та економічних засобів безпеки інтелектуальних інформаційних систем, оволодіння методологією оцінки рівня інформаційної безпеки систем в умовах невизначеності, умінню оцінювати показники безпеки в інтелектуальних інформаційних системах різноманітної структури.

Слайд 4

Практичне застосування Результати вивчення дисципліни використовуються в курсах «Web-програмування», «Технології розробки програмних та інтелектуальних систем», «Об’єктно-орієнтоване програмування» та при написанні магістерської роботи.

Слайд 5

Взаємозв’язок з іншими дисциплінами Вивчення дисципліни має взаємозв’язок з такими дисциплінами навчального плану: «Економічна кібернетика: модуль «Технології програмування», «Моделі та структури даних», «Теорія ймовірностей та математична статистика», «Web-дизайн».

Слайд 6

Викладач к.е.н., доцент Бєгун А. В.

Слайд 7

Відгуки Більшість студентів стверджує, що предмет є нескладним з точки зору опанування. Та зможе допомогти при написанні магістерської роботи та деяких інших дисциплін.

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Економіка