СТРУКТУРА ЗЕМЕЛЬНОГО ФОНДУ ПО ОСНОВНИХ ВИДАХ УГІДЬ ТА ФУНКЦІОНАЛЬНОМУ ВИКОРИСТАННЮ
Завантажити презентаціюПрезентація по слайдам:
Загальний земельний фонд – 3190,3 тис. га. С/г угіддя – 2068,4 тис. га. в т.ч. рілля – 1413,2 тис. га. Рис. 1
Обсяги виробництва валової продукції сільського господарства за 2012 рік, млн. грн. ВСІ КАТЕГОРІЇ ГОСПОДАРСТВ РОСЛИННИЦТВО ТВАРИННИЦТВО СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКІ ПІДПРИЄМСТВА ГОСПОДАРСТВА НАСЕЛЕННЯ РОСЛИННИЦТВО ТВАРИННИЦТВА ТВАРИННИЦТВО 5 місце в державі за темпами росту 9 місце в державі за обсягом виробництва Рис. 3
Індекс обсягів сільськогосподарського виробництва в розрізі районів області за 2012 рік, (у % до попереднього року) ОБЛАСТЬ – 107,9% Рис. 4 Н.-Сіверський 191,5 Сосницький 163,5 Ріпкинський 142,8 Козелецький 136,5 Куликівський 134,0 Городнянський 125,8 Менський 121,6 Чернігівський 115,0 Щорський 112,2 Семенівський 111,8 Корюківський 104,0 Коропський 100,1 Срібнянський 123,3 Бобровицький 121,4 Ічнянський 118,6 Варвинський 117,5 Носівський 115,4 Ніжинський 115,1 Борзнянський 112,1 Прилуцький 110,9 Талалаївський 110,6 Бахмацький 109,4
НОВІТНІ МІКРОБНІ ПРЕПАРАТИ В ЗЕМЛЕРОБСТВІ ІНСТИТУТУ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ МІКРОБІОЛОГІЇ ТА АГРОПРОМИСЛОВОГО ВИРОБНИЦТВА НААН БІОГРАН ХЕТОМІК АЗОГРАН ДІАЗОФІТ РИЗОГУМІН МІКРОГУМІН АЗОХЕТОМІК РИЗОТОРФІН РИЗОБРАЗИН АГРОБАКТЕРИН ДІАЗОБАКТЕРИН АЛЬБОБАКТЕРИН АЗОТОБАКТЕРИН АЗОТОБАКТЕРИН-БТ ПОЛІМІКСОБАКТЕРИН Рис. 8
СИМЕНТАЛЬСЬКА (25,6%) ШАРОЛЕ (5,5%) АБЕРДИН-АНГУСЬКА (18,9%) УКРАЇНСЬКА М’ЯСНА (18,6%) ПОЛІСЬКА М’ЯСНА (7,9%) ЗНАМ’ЯНСЬКИЙ ТИП ПОЛІСЬКОЇ М’ЯСНОЇ (9,9%) ЛІМУЗИН (3,8%) ПІВДЕННА М’ЯСНА (9,8%) Рис. 9
ТВАРИННИЦТВО Середньодобові прирости свиней, г Надій молока на одну корову, кг Середньодобові прирости ВРХ, г Рис. 10
функціонують доїльні зали (35) планується ввести в дію доїльні зали у 2013 році (8) будуються доїльні зали (41) Рис. 11
УКРАЇНА ЧЕРНІГІВСЬКА 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Рис. 15
ОРЕНДНА ПЛАТА ЗА ЗЕМЛЮ 123,2 млн. грн. 186,4 млн. грн. 208,2 млн. грн. 242,6 млн. грн. 432,7 млн. грн. Рис. 16
Індекси виробництва продукції за видами діяльності харчової та переробної промисловості Індекси виробництва харчової та переробної промисловості за 2012 рік (у % до 2011 року) Рис. 18
Виробництво соціально-значимих продуктів харчування за 2012 рік (у % до 2011 року) + 19,3 Масло вершкове жирністю до 85% + 11,3 Олія соняшникова нерафінована + 11,0 Кисломолочні продукти + 15,5 Риба копчена Молоко оброблене рідке + 20,0 Яловичина і телятина, свіжі чи охолоджені + 2,7 Крупи + 15,7 Свинина свіжа (парна) чи охолоджена + 40,7 Рис. 19
2012 рік 2011 рік ЕКСПОРТ 84,9 56,2 164,2 93,8 продукція рослинництва 26,6 26,4 ІМПОРТ продукція тваринництва інша продукція (харчові продукти) продукція рослинництва продукція тваринництва інша продукція (харчові продукти) 110,4 11,8 1,7 127,8 7,6 0,4 продукція рослинництва продукція тваринництва інша продукція (харчові продукти) продукція рослинництва продукція тваринництва інша продукція (харчові продукти) Рис. 20
ГЕОГРАФІЯ ЕКСПОРТУ ПРОДУКТІВ Чернігівської області, млн. дол. США Зернові культури Насіння і плоди олійних культур Рис. 21
ГЕОГРАФІЯ ЕКСПОРТУ ПРОДУКТІВ Чернігівської області, млн. дол. США Молоко та молочні продукти, яйця птиці М’ясо Росія – 100% Рис. 22
Схожі презентації
Категорії