X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Працевлаштування молоді (в тому числі з уразливих категорій). Дієві механізми в період кризи

Завантажити презентацію

Працевлаштування молоді (в тому числі з уразливих категорій). Дієві механізми в період кризи

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Працевлаштування молоді (в тому числі з уразливих категорій). Дієві механізми в період кризи ВОГО «Асоціація підтримки та розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та органів самоорганізації населення» м. Луцьк

Слайд 2

Проект отримав підтримку в рамках конкурсу «Підтримка громадських ініціатив з подолання кризи в м. Луцьку», що був оголошений Фондом місцевого розвитку за сприяння Луцької міської ради та Міжнародного фонду «Відродження».

Слайд 3

Мета проекту: сприяти підвищенню рівня зайнятості молоді м. Луцька шляхом створення та організації роботи у м. Луцьку Клубу активної молоді (як стартового майданчику для знайомства, обміну досвідом, навчання та встановлення корисних зв’язків): надання інформаційних, консультаційних, методичних та інших видів послуг старшокласникам, студентам, учням ПТУ, коледжів та пошукачам роботи (в т.ч. молоді з уразливих груп (сиріт, молоді з функціональними обмеженнями).

Слайд 4

Заходи в межах проекту: Першим етапом проекту стала проведена інформаційно-просвітницька кампанія про проект через розміщення публікацій в ЗМІ, налагодження інформаційного супроводу заходів проекту у ЗМІ з метою інформування цільової аудиторії про діяльність в рамках проекту та можливості участі у ньому. Для залучення підтримкою із боку організацій, що також займаються проблемою молодіжного працевлаштування 09 грудня 2011 року в приміщенні Палацу культури м. Луцька відбулась презентаційна прес-конференція про проект, де представники Волинського обласного центру зайнятості, Обласного молодіжного центру праці та ГО домовились про спільну діяльність, що спрямована на досягнення мети визначеного проекту.

Слайд 5

В межах проекту 08 грудня 2011 року був проведений круглий стіл на тему «Значення соціального партнерства на сучасному молодіжному ринку праці». Зустріч відвідали делегати від Волинського Інституту Права, Волинського обласного центру зайнятості, Луцького міського центру зайнятості, Управління у справах сім’ї, молоді та спорту, Центрів соціальних служб, центрів кар’єри при ВНЗ, громадських організацій, роботодавці, молодь, студенти, випускники, ЗМІ. Заходи в межах проекту:

Слайд 6

Заходи в межах проекту: В рамках проекту постійно організовувались майстер-класи із молодими успішними політиками, спортсменами, громадськими діячами, акторами, письменниками та ін. Саме ці зустрічі дали змогу молоді, на основі позитивних прикладів своїх однолітків рухатись до досягнення своєї професійної мрії. Кожна із таких зустрічей викликає великий ажіотаж серед молоді. Участь у таких зустрічах взяли близько 100 молодих людей.

Слайд 7

Заходи в межах проекту: Під час зустрічей з успіхом та майстер-класів, які відбувались у продовження зустрічей 12-15 грудня та 23 грудня 2011 року, студенти активно вели діалог із успішними людьми, запитували, слухали, просили поради.

Слайд 8

Заходи в межах проекту: Для молодих людей (старшокласників, студентів, учнів ПТУ, коледжів та пошукачів роботи), спеціалісти проекту надавали різноманітні консультації з питань побудови успішної кар’єри,  працевлаштування на перше робоче місце та надавали відповіді на запитання, які ж вони «Дієві підходи та можливості працевлаштування молоді на Волині». Консультації отримали близько 100 молодих людей, які зацікавлені у пошуках роботи або у створенні того робочого місця, яке б дозволяло їм себе реалізовувати.

Слайд 9

Заходи в межах проекту: При Луцькому міському центрі зайнятості створено Клуб активної молоді, як стартовий майданчик для знайомства, обміну досвідом, навчання та встановлення корисних зв’язків для амбітних молодих людей. Перше засідання Клубу відбулось 12 січня 2012 року. Під час заходу відбулась також зустріч шукачів роботи з резидентом Клубу активної молоді – генеральним директором ТзОВ «Квадрат Зданевича», Михайлом Зданевичем.

Слайд 10

Заходи в межах проекту: До реалізації проекту активно долучились Обласний молодіжний центр праці, Волинський обласний центр зайнятості та Луцький міський центр зайнятості. З цими організаціями, в продовження діяльності за проектом 12 січня 2012 року було підписано Меморандум про співпрацю.

Слайд 11

Контакти Асоціація підтримки та розвитку ОСББ та ОСН Волинська область м. Луцьк вул. Глушець, 49 оф. 445 тел. (0332) 78-59-66

Завантажити презентацію

Схожі презентації

Презентації по предмету Економіка