X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
ОСОБЛИВОСТІ ІНВЕСТУВАННЯ В ЛЮДСЬКИЙ КАПІТАЛ

Завантажити презентацію

ОСОБЛИВОСТІ ІНВЕСТУВАННЯ В ЛЮДСЬКИЙ КАПІТАЛ

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

ОСОБЛИВОСТІ ІНВЕСТУВАННЯ В ЛЮДСЬКИЙ КАПІТАЛ Брицька Інна, Іванюк Лариса, ФЕтаУ, 2 курс, ЕЕП-202

Слайд 2

Знання - це те, на чому заснована вся економічна система. Е.Тоффлер

Слайд 3

інвестиції в людський капітал — це джерело економічного зростання , не менш важливе, ніж капіталовкладення в матеріально-речові фактори виробництва та землю.

Слайд 4

Інвестування у людський капітал може здійснюватися на 4-х рівнях: особистісному - для формування людського капіталу окремих осіб; мікрорівні - для формування людського капіталу підприємства; мезорівні - для формування людського капіталу регіонів і галузей; макрорівні - для формування сукупного людського капіталу самої країни.

Слайд 5

За оцінками Світового банку, частка капіталу в загальному обсязі багатства країни становить : В таких країнах, як Японія і Німеччина, частка людського капіталу складає до 80% національного багатства. А в Україні – менше 10%.

Слайд 6

Гасло однієї із державних стратегій Китаю: «Основа економіки знань - освіта. У сучасному світі рушійна сила економіки - конкуренція - все більше зводиться до конкуренції знань».

Слайд 7

В Україні 45 % української робочої сили мають вищу освіту. За цим показником вона посідає п’яте місце серед 37-ми країн

Слайд 8

Українське суспільство повинно усвідомлено та цілеспрямовано вкладати інвестиції у розвиток людини для того, щоб досягнути високого рівня економічного зростання та перевершити своїми показниками інші країни.

Слайд 9

Хочеш мати процвітання – вкладай гроші у навчання. Мрієш звести свій будинок – вкладай кошти у людину. ДЯКУЄМО ЗА УВАГУ!

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Економіка