X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Гендерні аспекти місцевого економічного розвитку

Завантажити презентацію

Гендерні аспекти місцевого економічного розвитку

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Гендерні аспекти місцевого економічного розвитку

Слайд 2

Первомайськ – відкритий до співпраці Первомайськ - місто обласного підпорядкування, засноване у 1676 році. Територія: 25,13 кв.км (0,102% від загальної території Миколаївської області). Загальна кількість населення: 67,0 тис. осіб, з них жінок – 55,0%. Населення працездатного віку складає 40,0 тис. осіб, з них жінок – 49,6%. Щільність проживання населення - 2670 осіб на км кв.

Слайд 3

Краєвиди міста Місто розташоване на межі степу та лісостепу у регіоні, який, порівняно з іншими районами області, багатий водними ресурсами, має сприятливі умови для розвитку туризму. Унікальні ландшафти, чудові краєвиди, велика протяжність мальовничого узбережжя річок створюють усі передумови для відновлення і формування туристичного комплексу.

Слайд 4

Первомайськ – це промисловий центр з розвиненим багатогалузевим виробництвом продукції. Продукція підприємств міста відома не тільки споживачам України, а також споживачам інших держав: Німеччини, Греції, Італії, Нідерландів, Іспанії, Франції, Австрії, Бельгії, Ізраїлю, В'єтнаму, Російської Федерації, Грузії, Молдови, Казахстану, Білорусі та інших країн.

Слайд 5

Гендерна політика Завдання: – до 2015 року забезпечити гендерне співвідношення в Україні (30% жінок до 70% чоловіків) у Верховній Раді України, серед депутатів місцевих органів влади, серед держслужбовців у представницьких органах влади та на вищих щаблях виконавчої влади.

Слайд 6

Гендерне співвідношення працюючих в Первомайській міській раді

Слайд 7

Зайнятість жінок за сферами діяльності Переважна кількість жінок і в підприємницькій діяльності: з 6 тис. фізичних осіб - підприємців 73,0% - жінки. Сфера зайнятості Жінки,% Промисловість 48,0 Будівництво 23,0 Державне управління 77,0 Освіта 84,0 Культура 76,0 Медицина 86,0 Соціальний захист 87,0

Слайд 8

Рівень середньої заробітної плати в розрізі галузей

Слайд 9

Створення умов для зручності мешканців міста Задля зручності та економії часу громадян, особливо жінок, які постійно задіяні і в репродуктивній праці в кожному мікрорайоні міста працює сімейна амбулаторія, соціальний працівник та дільничний інспектор міліції.

Слайд 10

Питання гендерної рівності є пріоритетом політики Канади Навчально-ознайомчий візит з гендерної тематики до Канади, організований Асоціацією міст України.

Слайд 11

Центр надання адміністративних послуг Первомайської міської ради

Слайд 12

Проблеми, усунення яких потребує покращення гендерної рівності - політична нестабільність; недостатність системних гендерно-визначених статистичних даних – не тільки кількісних, а й якісних; слабкість системи забезпечення державних службовців комплексними знаннями з гендерних питань; відсутність цільового фінансування заходів із досягнення гендерної рівності; відсутність механізмів забезпечення гендерної рівності в сімейній сфері; розгляд гендерної нерівності все ще переважно як «жіночої» проблеми.

Слайд 13

Первомайськ – відкритий для світу

Завантажити презентацію

Схожі презентації

Презентації по предмету Економіка