X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Економіка

Завантажити презентацію

Економіка

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Економіка Сільське господарство Р о с л и н н и ц т в о В економіці району провідне місце займає сільське господарство. Сільськогосподарським виробництвом займаються 52 сільгосппідприємств, в тому числі 38 фермерських господарств. Площа сільськогосподарських угідь усіх товаровиробників становить 37.5 тис.га , в тому числі 33.4 тис.га ріллі. Основні напрямки сільськогосподарського виробництва – тваринництво і рослинництво. У 2010 році сільськогосподарськими підприємствами намолочено зернових ї зернобобових (включаючи кукурудзу) – 126.4 тис. тонн або 95.9% до валового збору 2009 року.

Слайд 2

Сільське господарство Тваринництво В 2010 році намітилась позитивна тенденція по нарощуванню поголів’я свиней на 38% порівняно з минулим роком і станом на 01.01.2011 року поголів’я тварин склало 12674 гол. Станом на 01.01.2011 року в сільськогосподарських підприємствах на утриманні знаходиться 3930 голів ВРХ, в тому числі поголів’я корів – 1828 гол. Сільськогосподарськими підприємствами вирощено і реалізовано худоби на забій (в живій вазі) 1020.7 тонн або 162% до 2009 року. Виробництво молока збільшилось на 9.5% і становило 4791 тонн. Середні ціни при реалізації худоби (в живій вазі) зменшились на 16%, на молоко збільшились на 64%, на зернові культури ріст закупівельних цін склав 45%.

Слайд 3

Економіка Транспорт, зв’язок На протязі 2010 року послугами автомобільного транспорту скористалося 288 тис. пасажирів. Перевезенням пасажирів займається 7 приватних підприємці – фізичних осіб, які здійснюють перевезення пасажирів на 7 міжміських та 7 приміських маршрутах, на яких щоденно проводиться 23 автобусних рейси. Мережа зв’язку включає в себе 2 структурні підрозділи електро та поштового зв’язку. У 2010 році Любарським цехом електрозв’язку №4 надано послуг на суму 2388 тис. грн, з яких 80% припадає на послуги надані населенню. В районі збільшується кількість користувачів сучасного виду послуг – мережі Інтернет. Цього виду послуг надано на суму 790 тис.грн. Користувачами мережі Інтернет являється 896 споживачів. Протягом 2010 року їх кількість збільшилась на 451 особу.

Слайд 4

Економіка Будівництво Побудовано і здано в експлуатацію 20 індивідуальних житлових будинків загальною площею 3641.0 кв.м. Проведено роботи по реконструкції очисних споруд в смт. Любар. Переведено на автономне опалення приміщення районного будинку культури, районної ради, управління праці та соціального захисту населення, районної бібліотеки, центральної районної аптеки. За кошти населення сіл Пединки, Гринівці побудовано підвідний та розподільчий газопроводи. Розпочато будівництво підвідного газопроводу до сіл Кириївка, Авратин. В процесі реалізації в районі програми ПРООН/ЄС “Місцевий розвиток орієнтований на громаду” проведено реконструкцію і ремонт сільської лікарської амбулаторії в с. В.Волиця, ФАПів в селах В.Деревичі, Гізівщина. Добудовано і здано в експлуатацію районний центр зайнятості.

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Економіка