Складові їжі
Завантажити презентаціюПрезентація по слайдам:
Складові їжі Для учнів початкових класів Вчитель:Насоненко Наталя Євгеніївна Company Logo LOGO
Для чого людина їсть? Щоб рости, мати силу, не хворіти. Їжа – це джерело тепла, енергії і здоров’я людини.
Поживні речовини , Білки – незамінні речовини, без яких неможливі не тільки ріст і розвиток організму, але і саме життя. Їжа Жири - покращують смакові достоїнства їжі, істотно підвищують її енергетичний потенціал . Вуглеводи – енергетичне забезпечення організму
Зміцнення м'язової і нервової системи Зміцнення кісток і зубів Доставка кисню до клітин Мінеральні речовини
Правила повноцінного харчування 4. Добре пережовуй їжу 2. Їж через 3,5 - 4 години в один і той самий час Правильно вибирай їжу на сніданок, обід, підвечірок, вечерю 5.Їсти потрібно лише свіжо приготовану їжу.
Пам'ятай! Зловживання солодощами може призвести до зайвої маси тіла та захворювань. Первісна людина гинула в нерівному двобої із дикими звірами. Сучасна - повільно помирає під телевізором із пакунком чіпсів і пляшкою коли
Позитивне мислення, фізичні вправи і здорове харчування як база, бо всі наші клітини, органи складаються з того, що ми споживаємо. Company Logo LOGO
Схожі презентації
Категорії