X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
ХУДОЖНЄ КОНСТРУЮВАННЯ ВИРОБІВ

Завантажити презентацію

ХУДОЖНЄ КОНСТРУЮВАННЯ ВИРОБІВ

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Слайд 2

«Мода- вередлива і мінлива» Коко Шанель Мода – це нетривале панування тих чи інших смаків. Можна визнавати або не визнавати моду, заперечувати або захоплюватися нею, але не можна бути поза модою.

Слайд 3

СТИЛІ ОДЯГУ ІСТОРИЧНИХ ЕПОХ СТАРОГРЕЦЬКИЙ ГОТИЧНИЙ РЕНЕСАНС БАРОККО РОКОКО КЛАСИЦИЗМ АМПІР РОМАНТИЗМ МОДЕРН

Слайд 4

СТАРОГРЕЦЬКИЙ СТИЛЬ ГОТИЧНИЙ СТИЛЬ

Слайд 5

СТИЛЬ РЕНЕСАНС СТИЛЬ БАРОККО

Слайд 6

СТИЛЬ РОКОКО

Слайд 7

СТИЛЬ АМПІР СТИЛЬ КЛАСИЦИЗМ

Слайд 8

СТИЛЬ РОМАНТИЗМ СТИЛЬ МОДЕРН

Слайд 9

Стиль – це індивідуальна манера, своєрідні, неповторні особливості творчості. КЛАСИЧНИЙ РОМАНТИЧНИЙ ФОЛЬКЛОРНИЙ СПОРТИВНИЙ

Слайд 10

КЛАСИЧНИЙ СТИЛЬ

Слайд 11

КЛАСИЧНИЙ СТИЛЬ Характеризується найбільшою стійкістю до випробувань часом. Це стриманість та простота ліній, лаконічний крій та строгість. Одяг класичного стилю привертає увагу своєю якістю та надійністю.

Слайд 12

РОМАНТИЧНИЙ СТИЛЬ

Слайд 13

РОМАНТИЧНИЙ СТИЛЬ Романтичний стиль – море фантазій, загадок, пошуків. Цей стиль вважають найжіночнішим. Романтичний одяг призначений прикрашати, підкреслювати красу.

Слайд 14

ФОЛЬКЛОРНИЙ СТИЛЬ

Слайд 15

ФОЛЬКЛОРНИЙ СТИЛЬ Фольклорний стиль (етнічний) – це стиль, що включає в себе елементи національних костюмів практично з усього світу. Сьогодні – це стиль запозичення не лише оздоблення, а й елементів та способів крою.

Слайд 16

СПОРТИВНИЙ СТИЛЬ

Слайд 17

СПОРТИВНИЙ СТИЛЬ Цей вид стилю виник під впливом на моду зручного, гарного спортивного одягу. Сьогодні в спортивному стилі може бути будь-який елемент одягу. Спортивний стиль складається з великої кількості мікростилей.

Слайд 18

Муляжний метод моделювання

Слайд 19

Правила безпечної роботи Голки і шпильки зберігати в спеціальній коробочці або подушечці. Забороняється вколювати голку та шпильки в робочий одяг. На робочому столі ножиці із зімкнутими лезами, направленими від себе, класти праворуч. Передавати ножиці кільцями вперед. Зберігати ножиці у футлярі в спеціально відведеному місці. Ні за яких умов не брати в рот нитку, голку, тканину.

Слайд 20

Моделі сучасних спідниць

Слайд 21

ДОМАШНЄ ЗАВДАННЯ Підготувати матеріали та інструменти для конструювання.

Завантажити презентацію

Схожі презентації

Презентації по предмету Культура