Розпізнавання асортименту борошняних кондитерських виробів
Завантажити презентаціюПрезентація по слайдам:
Мета уроку – : Ознайомитися з відмінними особливостями асортименту борошняних кондитерських виробів з урахуванням регіональних виробників, сформувати самостійні вміння і навички щодо розпізнавання асортименту борошняних кондитерських виробів. План уроку: 1.Розпізнавання сировини для виробництва, видів, асортименту; визначення споживчої цінності, смакових особливостей, маркування, пакування, особливості зберігання: 1.1 печива; 1.2 вафель; 1.3 пряників; 1.4 тортів та тістечок. 2. Товари регіональних виробників.
Оцінювальна таблиця « Моніторинг якості навчальних досягнень» № П.І.Б. учня Виконання вимог техніки безпеки (2 бали) Контроль теоретичних знань (1 бал) Виконання практичних завдань (2 бали) Творча робота (1 бал) Самостійна робота (6 бали) Підсумковий бал (12 балів) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
ВОПРОС № 1 Желеподібний продукт, який отримують виварюванням фруктово-ягідної сировини з цукром або іншими добавками. Буває фруктово - ягідний, желейний, желейно-фруктовий. а) б) в) Мармелад Пастила Джем
ВОПРОС № 2 Основна сировина для виробництва шоколаду та шоколадних виробів це… а) б) в) Ірис Какао-порошок Какао-боби
ВОПРОС № 3 Цей виріб отримують збиванням вивареного фруктово- ягідного пюре з цукром та яєчним білком, різновид клеєної пастили. а) б) в) Мармелад Нуга Зефір
ВОПРОС № 4 Ці вироби , переважно, дрібних розмірів, круглої форми, вкриті глянцевою захисною оболонкою? а) б) в) Драже Карамель Крекер
ВОПРОС № 5 Кондитерський виріб шарово-волокнистої структури, який складається з тонких волокон збитої карамельної маси і розтертих смажених олійних ядер? а) б) в) Тістечко Халва Рахат-лукум
ВОПРОС № 6 Однорідний густий продукт, який отримують уварюванням фруктово- ягідного пюре з цукром до щільної або мазкої консистенції, на товарні сорти не ділиться. а) б) в) Шоколад Варення Повидло
ВОПРОС № 7 Тонкоподрібнений продукт з відпресованих залишків какао, використовується для приготування напоїв, виробництва кондитерських виробів і деяких інших продуктів а) б) в) Какао-порошок Вафлі Шоколад
ВОПРОС № 8 Цей продукт отримують уварюванням згущеного молока з цукром, патокою та жиром з додаванням смакових і ароматичних речовин. Буває напівтвердий, м’який або тягучий? а) б) в) Пряник Нуга Ірис
ВОПРОС № 9 Залежно від способу випуску цей кондитерський виріб буває плитковим, фігурним і в порошку; за складом – без начинки і з начинкою, без добавок і з добавками; звичайним і десертним. a) б) в) Шоколад Ірис Пастила
ВОПРОС № 10 Цей кондитерський виріб готують із цукру, патоки з додаванням кислоти, барвників, есенції; буває льодяниковою і з начинкою; загорненою і відкритою. а) б) в) Ірис Мармелад Карамель
Схожі презентації
Категорії