X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Педагогічний проект ”Ми входимо у світ фінансів”

Завантажити презентацію

Педагогічний проект ”Ми входимо у світ фінансів”

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Проект ”Ми входимо у світ фінансів” Підготувала вчитель Криворізької спеціалізованої школи № 70 Ільєнко Олена Анатоліївна

Слайд 2

“ Людина, котра систематично не вивчала економічну теорію, подібна до глухого, який намагається оцінити музичний твір” П.Самуельсон.

Слайд 3

Вічне питання: “Чи можна досягти успіху у сучасному світі?” Чи важливо для сучасної людини вміння робити фінансові та економічні прогнози? Як треба планувати своє життя, щоб потреби і можливості співпадали? Як математичні знання допомагають виконувати економічні розрахунки?

Слайд 4

Для цього необхідно знати: Які бувають математичні задачі з фінансовим змістом? Як за допомогою арифметичної та геометричної прогресій можна розв’язувати економічні проблеми? Що таке бюджет, валюта, вклад, прибуток…?

Слайд 5

Пропоную працювати у групах : “Економісти – теоретики” “Спеціалісти – математики” “Статисти” Ознайомлять з основними економічними та фінансовими термінами. Зроблять математичні розрахунки в економічних задачах. Представлять нові статистичні дані з ПРОБЛЕМИ.

Слайд 6

Переконай себе в тому, що: Ти зможеш вирішити задачі Сучасні технології – інструмент для виконання поставлених завдань Тема засвоєна Дружня співпраця – запорука успіху!

Слайд 7

Де шукати інформацію? В.А.Нечаев « Мы входим в мир финансов» Кривой Рог, « Издательский дом», 2002 Л.С.Межейнікова “Математичні задачі з фінансовим змістом”, Харків, “ Основа” 2005 www.ukrcensus.gov.ua www.gmch.net www.ukraine.ru

Завантажити презентацію

Схожі презентації

Презентації по предмету Економіка