X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
маркетинговий аудит

Завантажити презентацію

маркетинговий аудит

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Слайд 2

Зміст дисципліни „Маркетинговий аудит” надає можливість оволодіти професійно важливими компетенціями, за допомогою яких студент зможе дослідити, проаналізувати та оцінити маркетингове середовище підприємства з поглибленою діагностикою всіх складових системи маркетингу.

Слайд 3

Мета дисципліни Мета дисципліни — надати студентам науково-теоретичні знання та практичні навички з організації і проведення маркетингового аудиту, навчити методологічним та організаційним прийомам його використання за сучасних умов маркетингової діяльності підприємства.

Слайд 4

Практичне застосування Набуті знання і вміння реалізуються в майбутній професії при роботі на промислових підприємствах, у посередницьких і торгівельних організаціях, службах маркетингу, постачання та збуту, науково-дослідних установах консалтингових та рекламних фірмах, відповідних підрозділів банків, в органах господарського управління.

Слайд 5

Взаємозв’язок з іншими дисциплінами Маркетинговий аудит взаємопов’язаний з усіма дисциплінами бакалаврського циклу підготовки.

Завантажити презентацію

Схожі презентації

Презентації по предмету Економіка