X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
ПРОЕКТ SPINE – ПЕРША ОГЛЯДОВА КОНФЕРЕНЦІЯ У МІСТІ ЧЕРКАСИ

Завантажити презентацію

ПРОЕКТ SPINE – ПЕРША ОГЛЯДОВА КОНФЕРЕНЦІЯ У МІСТІ ЧЕРКАСИ

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

ПРОЕКТ SPINE – ПЕРША ОГЛЯДОВА КОНФЕРЕНЦІЯ У МІСТІ ЧЕРКАСИ 21 ЖОВТНЯ, 2010 THIS PROJECT IS FUNDED BY THE EUROPEAN UNION ЧЕРКАСЬКА ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВА ПАЛАТА УКРАЇНА

Слайд 2

SPINE project - First Visibility Action meeting in Cherkasy З початку 2010 року Черкаська торгово-промислова палата спільно з виконкомом Черкаської міської ради беруть участь у міжнародному проекті SPINE «Енергоефективність в розвитку міського планування» 2009/227-761, що фінансується Європейською Комісією ЄС та входить до програми CIUDAD «Кооперація і діалог в розвитку міст». Реалізація проекту розрахована на два з половиною роки. У проекті представлені 6 країн (Італія, Сербія, Росія, Україна, Хорватія та Туреччина). Серед партнерів – муніципалітети, торгово-промислові палати, архітектурні університети та технологічні центри університетів, кластери культурної спадщини, громадські організації.

Слайд 3

SPINE project - First Visibility Action meeting in Cherkasy Під час стартової конференції у Венеції, що відбулась 01-03 березня 2010 р., була обговорена загальна концепція проекту, основні етапи його реалізації, сфери відповідальності партнерів та методологічні підходи. Проектом передбачено проведення двох пілотних акцій по розробці зразкових проектів реставрації визначених будівель у Черкасах та Володимирі (РФ) з використанням європейського досвіду енергозбереження. Черкаський міськвиконком попередньо визначився з переліком таких будівель та презентував їх під час конференції у Венеції.

Слайд 4

SPINE project - First Visibility Action meeting in Cherkasy 21-23 квітня 2010р. - у виставковому центрі Торгово-промислової палати України (м.Київ) відбулась національна спеціалізована виставка «ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ І ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ». Організатором заходу виступила ТПП України. Значну допомогу при підготовці та проведенні виставки надали регіональні торгово-промислові палати, які представили більш ніж 120 експонентів-підприємств. Як організатор регіональної експозиції у виставці прийняла участь Черкаська ТПП, на якому провела презентацію проекту Європейської Комісії ЄС «SPIN - Енергоефективність в розвитку міського планування», який реалізується в Україні за участю Черкаської ТПП та Черкаського міськвиконкому. На виставці були представлені новітні технології, інноваційні рішення й обладнання в сфері нетрадиційних видів енергетики, технології і обладнання для виробництва і використання альтернативного моторного палива, твердого біопалива, біогазу, енергозберігаючі технології у будівництві і житлово-комунальному господарстві. 23 квітня на спільному засіданні Комітетів підприємців у сфері енергоефективності та виробників будматеріалів ТПП України Черкаській ТПП та ТОВ «Черкасиелеватормаш» від імені організаторів були вручені заохочувальні дипломи за високій рівень підготовки до виставки та оформлення експозиції.

Слайд 5

SPINE project - First Visibility Action meeting in Cherkasy 21-23 июня 2010г. в г.Брюссель (Бельгия) в здании конференц-центра Еврокомиссии им. Альберта Боршета состоялась международная конференция участников проектов Программы CIUDAD "Кооперация и диалог в развитии городов", в том числе партнеров проекта SPINE "Энергоэффективность в развитии городского планирования" активным участником которого является Черкасская торгово-промышленная палата совместно с Черкасским горисполкомом. Проект SPINE представляла совместная делегация в составе: - Неманья Петрович - заместитель мэра муниципалитета Савски Венац (г.Белград, Сербия) - Людмила Сушкова - профессор Владимирского государственного университета (г.Владимир, Россия) - Андреа Баджоли - координатор проекта SPINE "Энергоэффективность в развитии городского планирования" (Евроспортелло ТПП Венето, Италия). - Сергей Корниенко - начальник управления международных связей Черкасской ТПП (Украина).

Слайд 6

SPINE project - First Visibility Action meeting in Cherkasy На встрече были подведены итоги завершившихся проектов в рамках программы MED-PACT финансированных Европейской Комиссией ЕС, и проведены презентации новых межрегиональных проектов программы CIUDAD. Партнеры проекта SPINE обсудили план мероприятий до конца 2010 года в том числе предстоящую встречу в Черкассах (конец октября т.г.), на которую будут приглашены представители областных и городских органов управления, строительных компаний, проектных организаций, общественных институтов области.

Слайд 7

SPINE project - First Visibility Action meeting in Cherkasy 5 -6 липня 2010 року в приміщенні Володимирської обласної адміністрації відбулась розширена нарада в рамках реалізації міжнародного проекту «Енергоефективність в розвитку міського планування (SPINE)», що фінансується Європейським Союзом. Крім представників партнерських організацій країн-учасниць проекту (з Італії, Сербії, Росії, України, Хорватії, Туреччини), що виступили з доповідями та презентаціями, були представлені відповідні підрозділи Володимирської обласної адміністрації, що займаються питаннями містопланування і архітектури з одного боку та питаннями енергетичної ефективності та енергозбереження з іншого. Особлива увага була прикута до виступів спеціалістів Володимирського державного університету, які розповіли про стан справ у сфері збереження культурних і історичних об’єктів на території Володимирської області, новітні методи проведення реставраційних робіт, заплановані найближчі реставраційні та відновлювальні заходи, нові технології енергозбереження в будівлях.

Слайд 8

SPINE project - First Visibility Action meeting in Cherkasy Розглядались актуальні питання з енергоефективності при проведенні реставраційних і відновлювальних робіт (на прикладах представлених у проекті країн), хід підготовки загального аналізу з цих питань по країнам та інше (фінансування, звітність, плани наступних зустрічей). Під час перебування у Володимирській області учасники зустрічі оглянули деякі об’єкти культурної спадщини, що запропоновані російськими партнерами для пілотної акції. Це – Володимирський театр ляльок та садиба Воронцових «Андріївське» поблизу м. Пєтушки, а також відвідали визначні історичні об’єкти Суздаля.

Слайд 9

SPINE project - First Visibility Action meeting in Cherkasy Зустріч представників Технічної Робочої Групи проекту Європейської Комісії Європейського Союзу «SPIN - Енергоефективність в розвитку міського планування» в м. Черкаси відбулась 22 вересня у приміщенні Черкаського міськвиконкому.

Слайд 10

SPINE project - First Visibility Action meeting in Cherkasy Після зустрічі в міськвиконкомі відбувся огляд представниками Технічної Робочої Групи проекту SPINE історичних об’єктів міста з метою відбору одного з них для здійснення пілотного проекту: 1. Будинок дитячої та юнацької творчості 2. Черкаська дитяча музична школа №1 ім. М.В. Лисенка 3. Палац одружень По завершенні огляду відбулась зустріч в ТОВ «ТМ «Тамюк» (Творча архітектурна майстерня Юрія Калашника) з її ген. директором Калашником Ю.І. під час якої представникам Технічної Робочої Групи було презентовано декілька наявних проектів реконструкції Палацу одружень, обговорено інженерно-технологічні аспекти реконструкції та реставрації історичних будівель в Україні.

Слайд 11

SPINE project - First Visibility Action meeting in Cherkasy 7 -8 жовтня цього року в приміщенні Об'єднання торгово-промислових палат регіону Венето (м. Венеція) відбулась технічна зустріч представників партнерських організацій проекту SPINE, архітекторів, спеціалістів з міського планування, компаній, що займаються впровадженням енергозберігаючих технологій та матеріалів. На зустрічі були представлені Загальні Огляди по 6 країнам-учасницям. Серед них – ЗАГАЛЬНИЙ ОГЛЯД СИТУАЦІЇ В УКРАЇНІ ЩОДО ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ ТА МІСТОПЛАНУВАННЯ СТОСОВНО ІСТОРИЧНИХ ЦЕНТРІВ МІСТ ТА ОКРЕМИХ ІСТОРИЧНИХ БУДІВЕЛЬ. До кінця року буде завершений порівняльний аналіз та розпочнеться розробка рекомендацій щодо поліпшення існуючого стану історичних будівель з використанням передових технологій (у тому числі енергоефективних та енергозберігаючих) - (General guidelines). Ці методологічні посібники будуть надруковані та розміщені на веб-сайті проекту SPINE.

Слайд 12

SPINE project - First Visibility Action meeting in Cherkasy

Слайд 13

SPINE project - First Visibility Action meeting in Cherkasy

Слайд 14

SPINE project - First Visibility Action meeting in Cherkasy

Слайд 15

SPINE project - First Visibility Action meeting in Cherkasy Дякую за увагу! Корнієнко Сергій Анатолійович Начальник управління міжнародних зв’язків Черкаської ТПП Тел. (0472) 54 17 23 E-mail: translate@cci.neocm.com www.cci.neocm.com

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Економіка