Асортимент виробів з заварного тіста
Завантажити презентаціюПрезентація по слайдам:
Профітролі Кондитерський виріб у вигляді кульки із заварного тіста. Бувають з начинкою і без начинки (французька кухня) Подаються як солодкі тістечка, а також до прозорих супів
Еклери Кондитерські вироби довгастої форми у вигляді трубочок довжиною від 8до 12 см. із заварного тіста.
Можливі дефекти Причини виникнення 1. Напівфабрикат розпливчастий, без порожнини в середині 2. Напівфабрикат значного об'єму, сильно розтрісканий 3. Напівфабрикат осів після випікання 4. Напівфабрикат з малим об'ємом 5. Випечені вироби прилипли до листа 6. Напівфабрикат осів під час випікання 1. Рідка консистенція тіста, листи сильно змащені жиром, використали борошно зі слабкою клейковиною, недостатній час заварювання борошна 2. Вчасно не знизили температуру випікання 3. Недостатній час випікання 4. Надто густе тісто, використали свіжознесені яйця, понижена температура випікання 5. Листи не змащені жиром 6. Рано відкрили піч і рухали листи, зарано знизили температуру випікання
Асортимент виробів із заварного тіста Профітролі Булочки Кільця заварні Еклери Тістечка різні Торти
Н.Г. Бутейкис «Технологія приготування борошняних та кондитерських виробів» ст. 146-148. Опорний конспект з теми Знайти в журналах сучасні вироби з заварного тіста, поповніть даний асортимент. Випекти вироби із заварного тіста
Схожі презентації
Категорії