X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
10й ювілейний Міжнародний фестиваль-конкурс дитячо-юнацької журналістики “Прес-весна на Дніпрових схилах”

Завантажити презентацію

10й ювілейний Міжнародний фестиваль-конкурс дитячо-юнацької журналістики “Прес-весна на Дніпрових схилах”

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Пройде Венера по диску Сонця – рідкісне і унікальне явище В Україні та Польщі пройде Міжнародний чемпіонат з футболу “Євро-2012” Початок нового циклу в календарі майя (або так званий “кінець світу”

Слайд 2

Слайд 3

Слайд 4

Об’єднав понад 10 тисяч юних журналістів із більш ніж 20ти країн світу

Слайд 5

Отримав на свою адресу понад 25 тисяч творчих конкурсних доробків

Слайд 6

Здійснив мрію близько 200 старшокласників, які стали студентами провідних профільних вишів вже у травні

Слайд 7

Дивуй! Пиши! Перемагай!

Слайд 8

Слайд 9

Підтеми фестивалю Спортивні переваги дозвілля молоді Молодим слід більше довіряти Спорт манія – територія твоїх досягнень Молода країна там, де успішні молоді люди Олімпійське майбутнє Бути кращими серед кращих Думай і перемагай Молодий громадянин світу – який він?! Європа без кордонів Зміни світу – виклик молоді 2012й рік – Рік спорту та здорового способу життя в Україні Шкільні спартакіади – шлях до здорового суспільства Тато, мама і я – спортивна сім’я Спортивні миттєвості О! Спорт! Ти – світ! Бути у формі! Здоров’я молоді – здоров’я країни! Здоров’я – дорожче золота! Разом зі спортом назавжди Інвестуй в себе – інвестуй в майбутнє! Я обираю спорт!

Слайд 10

Відповідно до запропонованої тематики на конкурс робота подається в електронному (на дискеті) та роздрукованому вигляді. Стандарт (14 кегль, гарнітура Times New Roman, міжрядковий інтервал 1,5, наявність полів: праве –1,2 см, верхнє, нижнє і ліве 2см). Роботи оцінюються за такими критеріями: відповідність жанру (стаття, репортаж, інтерв’ю, замальовка, тощо); актуальність обраної теми; відповідність заголовка змістові; уникнення мовних повторів (тавтології) і штампів; уміння мислити оригінально; Номінація “ Журналістська робота ”

Слайд 11

Роботи оцінюються за такими критеріями: відповідність жанру (оповідання, нарис, гумореска тощо); важливість проблеми (ідеї), викладеної у доробку; стиль літературної мови (вдале використання образних мовних засобів, ідіом, уникнення мовних повторів і штампів); уміння мислити оригінально. Номінація “ Літературний твір ” Відповідно до запропонованої тематики на конкурс подається робота в електронному (на дискеті) та у роздрукованому вигляді. Стандарт (14 кегль, гарнітура Times New Roman, міжрядковий інтервал 1,5, наявність полів: праве –1,2 см, верхнє, нижнє і ліве 2см). Координатор: Катрич Олеся В`ячеславівна

Слайд 12

Відповідно до запропонованої тематики на конкурс подаються роботи як індивідуальні, так і колективні, формату VHS, DV, хронометражем до 10 хвилин. Відеофільми оцінюються за такими критеріями: режисерський хід; операторська робота; розкриття теми; авторська робота; уміння мислити оригінально; відповідність обраному жанру. Номінація “ Телефільм ”

Слайд 13

Фотороботи оцінюються за такими критеріями: розкриття теми; авторська робота; вміння відобразити своє бачення у висвітленні теми. Номінація “ Фоторепортаж ” Відповідно до запропонованої тематики на конкурс подаються роботи: колективні – від 25 фоторобіт, індивідуальні – від 5. Фотороботи можуть бути чорно-білими або кольоровими, розмір – 15х21. На звороті зазначати: назву роботи, відомості про автора. Фотороботи забороняється наклеювати на картон або оздоблювати.

Слайд 14

Оргкомітету надається шкільна газета, зміст якої відповідає тематичному напряму конкурсу. Газети оцінюються за такими критеріями: відповідність тематичному напряму; актуальність інформації, оперативність реагування на шкільні події; уміння висловлювати авторську думку; відповідність матеріалів обраному жанру, різноманітність жанрів. дизайн газети. Номінація “ Газета ”

Слайд 15

До оргкомітету подається інформаційний ресурс (блог, сайт, живий журнал, форум тощо) згідно з тематикою фестивалю. Інформаційний ресурс може бути зроблений: на готовому майданчику (ЖЖ, twitter, bloger, facebook, blox.ua, worldpress, «БОТИНОК» тощо) або розроблений самостійно в програмі css та html. Роботи оцінюватимуться за такими критеріями: Чітка відповідність тематиці фестивалю; Зручність використання; Структурованість (рубрики, підрубрики); Інформаційне наповнення; Швидкість завантаження; Дизайн, оформлення. КАТЕГОРИЧНО заборонено використання неадаптованих до Інтернету фотографій (розподільна здатність не більше 72dpi). Інтернет-журналістика та ІТ

Слайд 16

До Оргкомітету подаються роботи індивідуальні або авторських колективів – соціальні проекти (до 10 сторінок), що мають практичне спрямування, сприяють вирішенню соціально-значимих проблем. Форма проекту: Назва проекту. Інформація про автора (або авторський колектив) Опис проекту Мета та завдання Форма та план реалізації проекту Задіяні ресурси Очікувані кількісні та якісні результати (в разі виконання проекту – фактичні досягнення). Соціальне значення та післядія проекту Бібліографія проекту Роботи оцінюються за такими критеріями: актуальність та соціальне значення; реалістичність,економічність, перспективність; використання демонстраційних матеріалів (у разі, якщо проект уже реалізовувався); оформлення проекту. Номінація “Соціальний проект”

Слайд 17

Слайд 18

Київський Палац дітей та юнацтва Головне управління освіти і науки м. Києва Київський міський центр соціальних служб Київська обласна державна адміністрація Благодійний Фонд Надії і Добра Національна Спілка журналістів України

Слайд 19

Слайд 20

Слайд 21

Слайд 22

Напиши в своїй шкільній газеті або у власному інтернет-блозі матеріал про те, що фестиваль “Прес-весна” стартував Принеси цей матеріал до оргкомітету фесту Отримай запрошення на святкові заходи ювілейного фестивалю!

Слайд 23

ОРГКОМІТЕТ ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ: 01010, Україна, м. Київ, вул. Івана Мазепи, 13, оф. 246, Інформаційно-творче агентство «ЮН-ПРЕС» КПДЮ, тел./факс (044) 280-92-91 e-mail: yun-press@mail.ru; yun-press@ukr.net Skype: yun-press

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Культура