X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
"Молодіжні субкультури: Металісти"

Завантажити презентацію

"Молодіжні субкультури: Металісти"

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Молодіжні субкультури: Металісти Підготував учень 11 класу Макарівського НВК Ніколаєв Артем

Слайд 2

Історія виникнення Світогляд Виникнення СтилЮ Характерні Ознаки Жест “коза” Музика Зв’язки Заключення Зміст

Слайд 3

Слайд 4

Світогляд На відміну від готів і панків, субкультура металістів позбавлена яскраво вираженої ідеології і зосереджена, головним чином, навколо музики. Проте, є деякі характерні риси. Тексти метал-гуртів пропагують незалежність, самостійність і впевненість у собі, культ «сильної особи». Світосприйняття критичне, зосереджене на проблемах суспільства. Відношення до релігії різне, але традиційно вважається, що металісти не релігійні. Не зважаючи на велику кількість релігійної і окультної містики в текстах метал-гуртів, вони, як правило, не носять місіонерського характеру і сприймаються прихильниками як алегорія. Серед любителів блек-металу бувають язичники і сатаністи, але для прихильників інших різновидів це нехарактерно.

Слайд 5

Виникнення СтилЮ Ввів подібну форму одягу британський металіст співак Роберт Хелфорд, який в кінці 1978 року на концертах своєї групи Judas Priest почав одягатися в шкіряний одяг з металевими прикрасами.

Слайд 6

Слайд 7

Слайд 8

Одним з найголовнішого в житті металіста є, безперечно, метал. Це основне натхнення субкультури і те, що її єднає. Історія субкультури – на сам перед історія музики. Нашивками гуртів прикрашають все, що можна, а відвідування концертів – чудовий привід представникам субкультури зібратися разом. Багато з них прагнуть самі освоїти музичні інструменти.

Слайд 9

Слайд 10

__Заключення Субкультура металістів – спільнота самобутня і живуча. Її існування тісно пов’язане з музикою. Відношення громадськості неоднозначне і часто засноване на упередженнях. Прихильники руху часто протиставляють себе масовій культурі. Тяга до самовираження в такий спосіб привертає увагу не лише молоді, а й людей дорослого віку.

Слайд 11

http://unknown.ucoz.ua/publ/5-1-0-69 http://uk.wikipedia.org/wiki/Металісти http://bibl.kharkiv.ua/molodizhna-subkultura/metalisti https://www.google.com.ua/webhp?tab=ww&ei=PcnuUs-7KYzE4gSa3YH4BA&ved=0CBIQ1S4

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Культура