X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Лікування грипу при медицині

Завантажити презентацію

Лікування грипу при медицині

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Презентація на тему «Народна медицина» Підготували: міністерство екології

Слайд 2

Народна медицина – це колосальний досвід предків в лікуванні всіх людських захворювань і недуг. Наше завдання, в цей важкий вік промислових і хімічних досягнень, зберегти і примножити наше людське надбання – наші лікарські рослини, фрукти і овочі.

Слайд 3

Лікування хвороб народними засобами – це шлях до нашого зцілення, гармонії людини з матінкою природою.

Слайд 4

Лікувальні властивості і застосування подорожника. В першу чергу подорожник має відхаркувальну і протизапальну властивість. Тому настій цієї рослини застосовують при лікуванні таких захворювань дихальної системи, як бронхіт і коклюш.

Слайд 5

Ще в давні часи греки і римляни використовували подорожник для зупинки кровотеч і загоєння ран.Сік зі свіжого листя даної рослини дає хороший ефект при лікуванні хронічного гастриту і виразки шлунка.Цей сік сприяє підвищенню рівня гемоглобіну в крові, а також знижує вміст холестерину.

Слайд 6

Лечебные свойства и применение имбиря. Больше всего полезных веществ содержится в корне имбиря. Он используется как противовоспалительное и ранозаживляющее средство. Является отличным средством, повышающим иммунитет человека. А также имбирь используется в качестве профилактического средства от простуды, гриппа, кашля, насморка и инсульта.

Слайд 7

Імбирний чай. Він нормалізує і приводить в порядок роботу органів травлення. Також імбирний чай має таку корисну властивість, як виведення токсинів .А імбирний корінь сприяє розрідженню крові і кращому постачанню киснем наших клітин.

Слайд 8

Лікувальні властивості і застосування чистотілу. Чистотіл очищає шкіру від герпетичних висипань, видаляє бородавки, мозолі, вугровий висип і лишаї.Також його застосовують при лікуванні доброякісних і злоякісних пухлин.

Слайд 9

Сік чистотілу здатний вирішити проблеми з бронхами – бронхіальна астма, бронхіт, кашель при застудних захворюваннях.

Слайд 10

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Культура