X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Презентація продукту

Завантажити презентацію

Презентація продукту

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Cheerios update Ukrainian Pack variant

Слайд 2

Текст для зеленой панели (Whole grains) Містить цільні злаки Готовий сніданок Cheerios містить Цільні Злаки. Цільні злаки відіграють важливу роль у щоденному раціоні дітей та дорослих. Вони містять корисні для здоров’я речовини – складні вуглеводи, харчові волокна, а також вітаміни та мінеральні речовини. Містить цільні злаки Користь 5 Цільних Злаків 8 Вітамінів Кальцій та Залізо Містить цільні злаки Візьміть до уваги Дитячий організм дуже активно росте та розвивається, і саме тому потребує раціональне харчування. Доля того, аби Ви та Ваша дитина отримували під час сніданку достатній заряд енергії та необхідний набір харчових речовин, меню для сніданку повинно містити продукти на основі цільних злаків (наприклад готові сніданки для дітей та дорослих від Nestle®), молоко та молочні продукти, а також овочі та фрукти.

Слайд 3

Текст для боковой панели (Nutritional compass) Корисна інформація Вітамін С зміцнює дитячий імунітет, сприяє кращому засвоєнню заліза та швидкому загоєнню ранок. Кальцій необхідний для здорового росту дитини. Він сприяє зміцненню кісної тканини зростаючого організму, необхідний для формування здорових зубів. Залізо підтримує необхідний рівень гемоглобіну в крові. Гемоглобін відповідає за транспортування кисню по організму, тим самим допомагаючи здоровому розвитку дитини. Телефонуйте та пишіть нам Відділ по роботі зі споживачами Єдина електронна адреса:

Слайд 4

Текст для фронтальной стороны Хрумкі кільця з 5ти цільних злаків з медом

Слайд 5

Текст для боковой панели Правильні відповіді дивись внизу упаковки. Подумай, у якому вулику мешкає кожна з бджіл? Успіху! 1. Квіткарка 2. Кухар 3. Лікар 4. Художник 5. Млинар 6. Гончар 7. Фермер 8. Принцеса Хто де мешкає?

Слайд 6

Текст для задней стороны Медове містечко Cheerios® Дізнайся, як бджоли готують твій улюблений сніданок! Сполучення 5 злаків Щоб приготувати готовий сніданок Cheerios® бджоли-фермери вирощують та збирають овес, пшеницю, ячмінь, рис та кукурудзу. Цільні злаки Злаки доставляються до млинаря. Він перемелює їх особливим способом, щоб зберегти всі корисні речовини. Форма кільця Борошно потрапляє до гончаря, який робить з зерна неймовірно смачні та хрумкі кільця у формі літери О. Натуральний золотий мед Медовар вкриває кільця неймовірно смачним натуральним медом. Енергія на цілий день Принцеса-бджола пробує кожне кільце, щоб впевнитись, що воно містить всі необхідні речовини, які забезпечать тебе енергією на весь ранок. Неймовірно смачно

Слайд 7

Нижняя панель Відповіді 1-Б 2-Е 3-В 4-Д 5-Г 6-Ж 7-А 8-З

Слайд 8

Спасибо за внимание!

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Економіка