X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
"Харчова промисловість України"

Завантажити презентацію

"Харчова промисловість України"

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

ХАРЧОВА ПРОМИСЛОВІСТЬ УКРАЇНИ Підготував учень 9-П класу Тишкевич Юрій

Слайд 2

ЗМІСТ СКЛАД І СПЕЦІАЛІЗАЦІЯ ГАЛУЗІ СПЕЦІАЛІЗОВАНІ МІЖГАЛУЗЕВІ КОМПЛЕКСИ ОСНОВНІ ЦЕНТРИ РОЗМІЩЕННЯ ПІДПРИЄМСТВ ГАЛУЗЕВА СТРУКТУРА ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ

Слайд 3

СКЛАД І СПЕЦІАЛІЗАЦІЯ ГАЛУЗІ Харчова промисловість спеціалізується на переробці та підготовці до споживання продукції сільського господарства, а також переробляє деякі інші товар. До її складу входять понад 20 галузей, які поділяють на три групи. У промисловості України на харчову промисловість припадає понад 14% обсягу всього промислового виробництва.

Слайд 4

Слайд 5

Слайд 6

СПЕЦІАЛІЗОВАНІ МІЖГАЛУЗЕВІ КОМПЛЕКСИ У харчовій промисловості виокремлюють не тільки галузі, а й потужні спеціалізовані міжгалузеві комплекси, в яких завдяки тісній взаємодії сільського господарства і переробних галузей харчової промисловості виробляють і постачають на ринок різноманітні продукти харчування. Основна роль підприємств харчової промисловості в цих комплексах – випуск кінцевої готової продукції.

Слайд 7

Слайд 8

ОСНОВНІ ЦЕНТРИ РОЗМІЩЕННЯ ПІДПРИЄМСТВ Цукрова: Павлів, Ходорів, Первомайськ, Губиниха, Орілька. Хлібопекарська: Київ, Кривий Ріг, Миколаїв. Олійно-жирова: Вінниця, Слов’янськ, Пологи. Плодоовочева: Херсон, Джанкой, Ізмаїл, Бар. М’ясна: Прилуки, Тростянець, Новоград-Волинський, Вінниця. Маслосироробна та молочна: Хмельницький, Шостка, Балта. Рибна: Одеса, Севастополь, Керч. Борошномельно-круп’яна: Охтирка, Стрий. Інші галузі: Солотвино, Миколаїв, Дніпродзерджинськ, Харків, Київ, Дніпропетровськ, Донецьк.

Слайд 9

ГАЛУЗЕВА СТРУКТУРА ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ

Слайд 10

Слайд 11

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Економіка