X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Збивальні машини

Завантажити презентацію

Збивальні машини

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

«ЗБИВАЛЬНА МАШИНА МВ-35 м» Тема уроку :

Слайд 2

Збивальна машина МВ-35М призначена для механізації процесу збивання різних кондитерських сумішей (білкових, яєчно-цукрових, кремів) і рідкого тіста в кондитерських цехах підприємства громадського харчування. Призначення збивальної машини МВ-35 м

Слайд 3

Машина збивальна МВ-35 м складається з чавунної станини (1), корпусу (2), двох змінних бачків, місткістю 35 л (3), механізму піднімання та опускання бачка (4), привідного механізму (5) та змінних збивачок (6). Будова збивальної машини МВ- 35м 6 2 1 3 4 5

Слайд 4

Будова збивальної машини МВ- 35м 1 – основа 2 – збивачка 3 – бачок 4 – рукоятка коробки частотів обертів 5 – варіатор 6 – напрямна для переміщення бачка 7 – кронштейн для бачка

Слайд 5

Будова збивальної машини МВ- 35м Залежно від виду оброблювального продукту застосовують такі збивачки: - для збивання легкорухомих мас Пруткову (вершки, білки, муси) - для збивання вязких кондитерських сумішей Плоскорешітчасту (креми, бісквітне тісто ) Гачкову - для перемішування та замкнуту напівгустого і крутого тіста (тісто для пиріжків, пельменів)

Слайд 6

Принцип дії збивальної машини МВ-35м Продукти вміщені в бак, інтенсивно перемішуються збивачкою, яка здійснює обертальний рух навколо своєї осі та по периметру бачка. У процесі збивання продукт насичується повітрям, стає пухким, однорідним і збільшується в об’ємі.

Слайд 7

ПРАВИЛА ЕКСПЛУАТАЦІЇ ЗБИВА ЛЬНОЇ МАШИНИ МВ-35 м 1. Перевірити санітарно-технічний стан машини : Перевірити справність пуско-регулювальних пристроїв, корпуса, заземлення, надійність кріплення змінної збивачки Наявність гумового килимка, чистоту

Слайд 8

ПРАВИЛА ЕКСПЛУАТАЦІЇ ЗБИВА ЛЬНОЇ МАШИНИ МВ-35 м 2. Встановити бачок на кронштейні, за допомогою зєднувальної муфти закріплюють необхідну збивачку на робочому валу Між збивачкою та дном бачка залишають зазор не менш як 5 мм.

Слайд 9

ПРАВИЛА ЕКСПЛУАТАЦІЇ ЗБИВА ЛЬНОЇ МАШИНИ МВ-35 м 3. За допомогою варіатора частоти обертів встановлюють необхідну частоту. 4. У бачок заливають попередньо охолодженні продукти і вмикають машину.

Слайд 10

ПРАВИЛА ЕКСПЛУАТАЦІЇ ЗБИВА ЛЬНОЇ МАШИНИ МВ-35 м 5. Заборонено знімати бачок та збивачку до повної зупинки машини, брати пробу тіста та додавати компоненти за ввімкненої машини

Слайд 11

ПРАВИЛА ЕКСПЛУАТАЦІЇ ЗБИВА ЛЬНОЇ МАШИНИ МВ-35 м 6. Заборонено знімати бачок та збивачку до повної зупинки машини, брати пробу тіста та додавати компоненти за ввімкненої машини 7. Після закінчення роботи електродвигун вимикають, кронштейн опускають у нижнє положення і знімають збивачку з валу.

Слайд 12

ПРАВИЛА ЕКСПЛУАТАЦІЇ ЗБИВА ЛЬНОЇ МАШИНИ МВ-35 м 8. Потім знімають бачок для продуктів. 9. Збивачку і бачок промивають гарячою та просушують. Зовнішні поверхні машини протирають вологою тканиною

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Різне