Збивальні машини
Завантажити презентаціюПрезентація по слайдам:
Збивальна машина МВ-35М призначена для механізації процесу збивання різних кондитерських сумішей (білкових, яєчно-цукрових, кремів) і рідкого тіста в кондитерських цехах підприємства громадського харчування. Призначення збивальної машини МВ-35 м
Машина збивальна МВ-35 м складається з чавунної станини (1), корпусу (2), двох змінних бачків, місткістю 35 л (3), механізму піднімання та опускання бачка (4), привідного механізму (5) та змінних збивачок (6). Будова збивальної машини МВ- 35м 6 2 1 3 4 5
Будова збивальної машини МВ- 35м 1 – основа 2 – збивачка 3 – бачок 4 – рукоятка коробки частотів обертів 5 – варіатор 6 – напрямна для переміщення бачка 7 – кронштейн для бачка
Будова збивальної машини МВ- 35м Залежно від виду оброблювального продукту застосовують такі збивачки: - для збивання легкорухомих мас Пруткову (вершки, білки, муси) - для збивання вязких кондитерських сумішей Плоскорешітчасту (креми, бісквітне тісто ) Гачкову - для перемішування та замкнуту напівгустого і крутого тіста (тісто для пиріжків, пельменів)
Принцип дії збивальної машини МВ-35м Продукти вміщені в бак, інтенсивно перемішуються збивачкою, яка здійснює обертальний рух навколо своєї осі та по периметру бачка. У процесі збивання продукт насичується повітрям, стає пухким, однорідним і збільшується в об’ємі.
ПРАВИЛА ЕКСПЛУАТАЦІЇ ЗБИВА ЛЬНОЇ МАШИНИ МВ-35 м 1. Перевірити санітарно-технічний стан машини : Перевірити справність пуско-регулювальних пристроїв, корпуса, заземлення, надійність кріплення змінної збивачки Наявність гумового килимка, чистоту
ПРАВИЛА ЕКСПЛУАТАЦІЇ ЗБИВА ЛЬНОЇ МАШИНИ МВ-35 м 2. Встановити бачок на кронштейні, за допомогою зєднувальної муфти закріплюють необхідну збивачку на робочому валу Між збивачкою та дном бачка залишають зазор не менш як 5 мм.
ПРАВИЛА ЕКСПЛУАТАЦІЇ ЗБИВА ЛЬНОЇ МАШИНИ МВ-35 м 3. За допомогою варіатора частоти обертів встановлюють необхідну частоту. 4. У бачок заливають попередньо охолодженні продукти і вмикають машину.
ПРАВИЛА ЕКСПЛУАТАЦІЇ ЗБИВА ЛЬНОЇ МАШИНИ МВ-35 м 5. Заборонено знімати бачок та збивачку до повної зупинки машини, брати пробу тіста та додавати компоненти за ввімкненої машини
ПРАВИЛА ЕКСПЛУАТАЦІЇ ЗБИВА ЛЬНОЇ МАШИНИ МВ-35 м 6. Заборонено знімати бачок та збивачку до повної зупинки машини, брати пробу тіста та додавати компоненти за ввімкненої машини 7. Після закінчення роботи електродвигун вимикають, кронштейн опускають у нижнє положення і знімають збивачку з валу.
ПРАВИЛА ЕКСПЛУАТАЦІЇ ЗБИВА ЛЬНОЇ МАШИНИ МВ-35 м 8. Потім знімають бачок для продуктів. 9. Збивачку і бачок промивають гарячою та просушують. Зовнішні поверхні машини протирають вологою тканиною
Схожі презентації
Категорії