X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Технологія приготування сирників та запіканки з сиру

Завантажити презентацію

Технологія приготування сирників та запіканки з сиру

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

«Банановий рай» Підготували учні І творчої групи: Рожкова М., Іванова К., Кондратюк К., Лейцова В.

Слайд 2

Корисна страва !

Слайд 3

Легке приготування !

Слайд 4

Слайд 5

Підготували учні ІІ творчої групи Чернявський Р., Язиніна А., Язиніна Т., Чепурна Є.

Слайд 6

Улюблений десерт у всьому світі! Одна думка про сирник в багатьох викликає асоціації їжі богів і неземних смакових відчуттів. Цікаво, що сирнику вже більше ніж 4 тис. років. Перший у світі сирник був приготований на Грецькому острові Самос. В 1545 році в Європі була видрукована перша книга переписів і в ній сирник описувався як десерт на основі борошна.

Слайд 7

Німецький сирник готується з особливого сиру під назвою кварк. Італійський сирник готується з сиру рікотто або маскарпоне. Бельгійський сирник готується з додавання шоколаду або какао до основної сирної маси. Корисно, смачно, дивовижно!

Слайд 8

Як швидко готувати!

Слайд 9

Слайд 10

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Різне