Аналіз ризиків при виробництві рибної продукції та розроблення заходів управління ними
Завантажити презентаціюПрезентація по слайдам:
Аналіз ризиків при виробництві рибної продукції та розроблення заходів управління ними Виконала: Петрова Д.М. Науковий керівник: к.т.н., доцент Слива Ю.В.
Мета, об’єкт, предмет та методи дослідження Мета: Провести аналіз ризиків які можуть мати місце при виробництві консервів « Кета натуральна», виявити джерела, оцінити ризики та розробити корегувальні дії для мінімізації або усунення. Об’єкт: Об’єктом є технологія виробництва та ризики що можуть мати місце під час виробництва рибної продукції. Предмет: Технологічні процеси, сировина, обладнення, готова продукція. Методи дослідження: Аналіз, порівняння, узагальнення.
Аналізування міжнародного стандарту ISO 31000:2009 В кінці 2009 року Міжнародна організація зі стандартизації (ISO) опублікувала ряд документів по темі управління ризиками. У першу чергу, слід зазначити стандарт ISO 31000:2009 «Управління ризиками - Принципи та керівництво» (Risk management - Principles and guidelines) обсягом 34 сторінки.
Аналізування міжнародного стандарту ISO 31000:2009 ISO 31000:2009 Управління ризиками - принципи і керівництво, створений для того щоб допомогти організаціям усіх типів і розмірів у: Підвищенні ймовірності досягнення мети Заохочуванні активного управління Бути обізнаним про необхідність виявлення та лікування ризик в рамках всієї організації Поліпшенні виявленняя можливостей і загроз Дотримуванні відповідних правових та нормативних вимоги та міжнародних норми
Аналізування міжнародного стандарту ISO 31000:2009 Поліпшенні фінансової звітності Поліпшенні управління Підвищенні довіри зацікавлених сторін та довіри Створенні надійної основи для прийняття рішень та планування Ефективному розподіленні та використовувані ресурсів для обробки ризиків
Аналізування міжнародного стандарту ISO 31000:2009 Поліпшенні операційної ефективності та ефективності Підвищенні здоров'я і безпеки, а також охорони навколишнього середовища Поліпшенні запобігання збиткам та управлінні інцидентами Мінімізуванні втрати Поліпшенні організаційного навчання Поліпшенні організаційної стійкості.
Схожі презентації
Категорії