X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Роль хімії в розв'язанні продовольчої проблеми

Завантажити презентацію

Роль хімії в розв'язанні продовольчої проблеми

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Спеціалізована школа”Тріумф” Сакевич Олексій

Слайд 2

Запропонувати шлях розв'язання продовольчої проблеми. Застосування нешкідливих для людини харчових добавок й інформування людей про шкідливі харчові добавки. Економія часу та грошей на приготування їжі може привести до летальних наслідків.

Слайд 3

Причини виникнення та застосування харчових добавок Напівфабрикати(котлети, пельмені) Маслини та оливки Майонези, кетчупи Харчові приправи Копчена риба Сухі закуски і фастфуд Локшина, пюре, супи швидкого приготування Сніданки Висновки Інформаційні матеріали

Слайд 4

Основні цілі введення харчових добавок: - покращення технологій підготовки, переробки харчової сировини, приготування, зберігання продуктів харчування; - збільшення стійкості продуктів до різних видів псування; - створення і зберігання структури харчових продуктів; - зберігання та зміна органолептичних властивостей та зовнішнього вигляду продуктів. Споживач висуває свої вимоги до продуктів харчування: їжа повинна бути смачною, швидко готуватись, добре зберігатись Широке використання харчових добавок почалося з XIX століття. Це зумовлено наступними факторами: - розвиток торгівлі, що призвело до необхідності перевезення продуктів харчування на великі відстані; - постійне підвищення вимог споживачів до якості та асортименту продуктів харчування; - створення нових видів їжі, що відповідають сучасним вимогам науки та харчування; - покращення технологій отримання традиційних і нових продуктів харчування.

Слайд 5

Слайд 6

Слайд 7

Не справжні Справжні Глютамат заліза Е579 заборонена в Росії

Слайд 8

Соняшникова рафінована дезодорована олія, вода, продукти яєчні сухі, цукор, соль, гірчичний порошок, оцтова кислота, стабілізатори ксантанова и гуарова камеді, консерванти сорбат калія и бензоат натрія, антиокислювач ЭДТА, краситель натуральний каротин (провітамін А). Майонез Провансаль Класичний

Слайд 9

Неякісний Якісний

Слайд 10

Взагалі не копчена Е102 Е110 Е124 Е129

Слайд 11

Бензопірен

Слайд 12

Пальмова олія Кокосова олія Дослідження французьких вчених 25000 жінок + Ізомери трансжирних кислот Ризик виникнення раку молочної залози >х2 Глютамат натрія Е621 Гуанілат натрія Е627 Інозінат натрія Е631

Слайд 13

Слайд 14

http://www.ac-rada.gov.ua http://h.ua/story/217158/ http://www.stb.ua

Завантажити презентацію

Схожі презентації

Презентації по предмету Хімія