X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Хімічний склад жувальних гумок

Завантажити презентацію

Хімічний склад жувальних гумок

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Виготовлення мила з мильної основи Підготувала: Шевченко Вікторія

Слайд 2

Мило: *розчинна у воді мильна речовина; *хімічний продукт являє собою відносно складне з'єднання жирних кислот з лугами; *за своєю будовою відноситься до класу солей.  Мило Щелкните, чтобы изменить стили текста образца слайда

Слайд 3

Мильна основа: *головний інгредієнт, без якого не може обійтися жоден миловар; *практично готове мило, напівфабрикат, в який потрібно додати корисні олії, додати йому приємний запах і колір. Мильна основа складається з олії, гліцерину і поверхнево активних речовин.  Мильна основа Щелкните, чтобы изменить стили текста образца слайда

Слайд 4

Плюси: *досить просто втілити будь-яку задумку - різнобарвне багатошарове *мило або дрібні кольорові деталі; *мило швидко плавиться; *легко ріжеться; *можна використовувати відразу після приготування. Мінуси: *продається тільки в спеціалізованих магазинах або інтернет-магазинах; *місткість масел і доповнень досить обмежена (масел близько 3%), все зайве вийде росою на готовому милі. Виготовлення мила з мильних основ Щелкните, чтобы изменить стили текста образца слайда

Слайд 5

1. Нарізати мильну основу на кубики та викласти в посудину. Вид посудини залежить від способу розтоплювання мила. Перший спосіб в мікрохвильовці протягом 10-20 секунд. Другий спосіб на водяній бані. Тут обовязково не доводити до кипіння, бо почнуть зявлятися бульбашки. 2.Додати базові масла (це може бути абрикосове масло, масло авокадо, масло жожоба, касторове масло, какао масло, кокосове масло, персикове масло та інші). Потім додати барвник. Перемішувати до утворення однорідної маси. В кінці додати ефірні масла та ароматизатори. 3.Збризнути формочки для мила спиртом та натерти базовим маслом і вилити масу. Поверхню мила теж збризнути спиртом. 4.Дати застигнути 20-30 хвилин. 5.Витягти з форми, обгорнути плівкою та покласти в прохолодне місце на 1 добу.  Спосіб приготування мила Щелкните, чтобы изменить стили текста образца слайда

Слайд 6

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Хімія