X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:

Завантажити презентацію

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Організація обліку з використанням програми «1С: Бухгалтерія»

Слайд 2

ЗМІСТ ДИСЦИПЛІНИ Загальні принципи та механізми роботи в 1С: Бухгалтерія; Формування нормативно-довідкової інформації в 1С: Бухгалтерія; Формування вхідних залишків на рахунках обліку в 1С: Бухгалтерія; Облік активів, забов`язань, власного капіталу, доходів та витрат підприємства; Закриття періоду, визначення фінансових результатів та підготовка звітності.

Слайд 3

ЗВ’ЯЗОК З ІНШИМИ ПРЕДМЕТАМИ Дисципліна 1С Бухгалтерія – це теж саме, що і фінансовий облік, але із використанням цієї програми. Успішне засвоєння 1С гарантоване при умові знання фінансового та управлінського обліку. Система дозволяє робити всі операції з формування оборотно – сальдових відомостей та різних видів звітності швидко та якісно. На відміну від ручного ведення обліку, в автоматизованому легше перевірити самого себе на помилки, допущені в обліку та виправити їх.

Слайд 4

ПРАКТИЧНЕ ЗНАЧЕННЯ Зараз практично на всіх підприємствах бухгалтерія використовує програму 1С для ведення обліку. Популярною ця програма стала через свою зручність. Для нас, студентів – економістів, вміння працювати в 1С це насамперед гарна конкурентна перевага на ринку праці.

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Економіка