X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Ризикологiя

Завантажити презентацію

Ризикологiя

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Слайд 2

Зміст дисципліни Вивчаються концептуальні засади ризикології; сутність і функції ризик-менеджменту; джерела та класифікації ризиків; система кількісних показників ступеня ризику; методи управління ризиком; сутність диверсифікації та теорія портфеля та інші питання. Формуються навички складання програми з ризик-менеджменту для конкретних видів економічної діяльності, вміння використовувати для аналізу та управління ризиками комп‘ютерні програми.

Слайд 3

Практичне застосування Дисципліна може практично застосовуватися в будь-яких економічних операціях, що передбачають ризик, який можливо оцінити: аналізі інвестиційних проектів, портфелів цінних паперів тощо. Дисципліна допомогає завдяки математичному апарату визначити оптимальне для інвестора співвідношення прибутковості до ризику. Сприяє кращому осмисленню економічних процесів.

Слайд 4

Взаємозв’язок з іншими дисциплінами Є логічним продовженням курсу «Фінансова математика», а також «Оптимізаційні методи і моделі» та «Економетрика». На старших курсах дисципліна допоможе більш глибоко зрозуміти курси інвестиційного аналізу, фінансового менеджменту тощо.

Слайд 5

Викладачі проф.  Вітлінський В.В. доц. Великоіваненко Г.І. доц. Волощук С.Д. доц. Тарасова Л.Г. ст.в. Білик Т.О.

Слайд 6

Відгуки Доволі корисна дисципліна для студентів, які хочуть свою подальшу діяльність сконцентрувати на інвестиційному аналізі або трейдингу будь-якої форми. Більшість студентів сходяться на думці, що дисципліна є не дуже складною для розуміння, однак у студентів, що не дуже товаришують з математикою можуть бути проблеми.

Слайд 7

Однак дисципліна не має достатньої для всіх студентів навчальної літератури. Основними джерелами інформації є лекції та навчально-методичний посібник. Хоча підручник можна знайти у відкритому доступі в мережі Інтернет. Відгуки

Завантажити презентацію

Схожі презентації

Презентації по предмету Економіка