X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
ОНД

Завантажити презентацію

ОНД

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Основи наукових досліджень

Слайд 2

ЗМІСТ ДИСЦИПЛІНИ Поняття про науку, закономірності її розвитку і класифікація наукових досліджень; Історія бухгалтерського обліку та контролю; Основи методики наукових досліджень; Вибір теми та інформаційне забезпечення наукових досліджень з обліку, аналізу та аудиту; Монографічний та розрахунково-конструктивний методи дослідження; Економіко-статистичний, графічний та інші методи дослідження; Методика і техніка оформлення результатів наукових досліджень.

Слайд 3

ЗВ’ЯЗОК З ІНШИМИ ДИСЦИПЛІНАМИ Цей предмет - це основа для наукових досліджень з будь – якого предмету з економічної області. Проте особливо помітний зв’язок з такими предметами, як теорія економічних вчень, фінансовий облік – І,ІІ, історія бухгалтерського обліку, історія економічної думки.

Слайд 4

ПРАКТИЧНЕ ЗНАЧЕННЯ Обирати цей предмет корисно тим, хто планує займатися науковою діяльністю у майбутньому чи вже нею займається. На цій дисципліні Ви зможете розширити свої знання, щодо інструментів за допомогою яких робляться наукові дослідження. З іншого боку, цей предмет корисний взагалі всім студентам, оскільки знання та навички, отримані на ньому можна використовувати при написанні рефератів, есе та інших самостійних робіт.

Завантажити презентацію

Схожі презентації

Презентації по предмету Економіка