X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
ЄБА Індекс інвестиційної привабливості

Завантажити презентацію

ЄБА Індекс інвестиційної привабливості

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Проведено ЄБА за підтримки Дослідницької компанії InMind

Слайд 2

Результати 10ї хвилі трекінгового дослідження інвестиційного клімату в Україні.Результати 10ї хвилі трекінгового дослідження інвестиційного клімату в Україні.Методологія: Індекс інвестиційної привабливості розраховується як середнє арифметичне оцінок п’яти запитань: Як Ви оцінюєте інвестиційний клімат в Україні? Як Ви оцінюєте поточний інвестиційний клімат для Вашої компанії у порівнянні з попередніми трьома місяцями? Які Ваші очікування щодо інвестиційного клімату в Україні на наступні три місяці?Чи прибутковим, на Ваш погляд, буде для нових учасників ринку інвестування в Україні протягом наступних трьох місяців?Які Ваші очікування щодо бізнес-середовища у Вашій основній галузі діяльності на наступні три місяці?Учасники: 110 керівників компаній-членів ЄБАСтроки проведення: 11 листопада 2010 – 3 грудня 2010Виконавці дослідження: Дослідження проводилося ЄБА за підтримки дослідницької компанії InMind

Слайд 3

Основні висновки: поквартальна динаміка

Слайд 4

Основні висновки: поквартальна динаміка

Слайд 5

Основні висновки

Слайд 6

Основні висновки

Слайд 7

ЄБА-Індекс:

Слайд 8

Інвестиційний клімат в Україні

Слайд 9

Динаміка інвестиційного клімату: останні 3 місяці

Слайд 10

Очікувана динаміка інвестиційного клімату: наступні 3 місяці

Слайд 11

Прибутковість для нових учасників ринку:наступні 3 місяці

Слайд 12

Інвестиційний клімат основної галузі: наступні 3 місяці

Слайд 13

Інвестиційний клімат після виборів Президента

Слайд 14

Оцінка ситуацій з розв’язанням проблемпорівняно з попередніми 3 місяцамиДля більшості питань, що були підняті ЄБА у контексті взаємодії бізнесу та влади, ситуація залишалася незмінною або погіршилася. Найвиразніша негативна динаміка порівняно з попереднім кварталом стосується погіршення сприйняття ситуації з корупцією та судовою реформою. Несприятлива ситуація також спостерігається у питаннях спрощення митних процедур та наявності технічних бар'єрів у торгівлі.

Слайд 15

Зміни переважно були спричинені поліпшеною оцінкою динаміки фактичного інвестиційного середовища у попередньому кварталі (оцінка зросла з 3.1 до 3.4). Оцінка поточного інвестиційного клімату при цьому дещо знизилася з 3.6 до 3.5. Інвесторами очікується, що в наступному кварталі ситуація залишатиметься переважно без змін.

Слайд 16

В аналізі змін, що відбулися з моменту виборів Президенту України, оцінки інвесторів були неоднозначні. У той час як деякі зімни оцінюються як позитивні (з головним наголосом на досягнуту стабільність), більшість змін сприймаються як негативні. Серед останніх називається зростання корупції та бюрократії, посилення адміністративного тиску, очікувані негативні наслідки прийняття Податкового Кодексу та інші. В оцінці прогресу щодо реалізації 7 ключових питань, що освітлюються EBA у контексті взаємодії бізнесу та влади, ситуація залишилася незмінною або погіршилася. Найбільш негативна динаміка порівняно з попереднім кварталом спостерігається у сприйнятті ситуації з корупцією та судовою реформою.

Слайд 17

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Економіка