X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Харчування

Завантажити презентацію

Харчування

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Дослідження Провела: Лєскова Валерія учениця 9-А класу Харчування учнів 9 класів

Слайд 2

Мета Виявлення порушень правил раціонального харчування. Допомога учням у вирішенні проблем, щодо правильного харчування.

Слайд 3

Опитування В опитуванні приймало участь 50 учнів 9 - А, 9 – В та 9 - Г класів. Перед респондентами було поставлено 10 запитань.

Слайд 4

Запитання Скільки разів у день Ви їсте? Снідаєте регулярно? Кожен день їсте перше блюдо? Чи щільно Ви вечеряєте? Вкажіть час прийому їжі до сну. Чи їсте Ви сирі (свіжі) овочі кожного дня? Чи їсте Ви у проміжках між основним прийомом їжі? Чи різноманітне ваше меню? Чи маєте Ви хронічні розлади стану органів травної системи? Якщо так, то у якому віці? Чи вважаєте Ви, що продукти харчування режим прийому їжі можуть впливати на стан здоров’я?

Слайд 5

Відповіді на перше запитання Скільки разів на деньВи їсте? Кількість відповідей % А) 1 - - Б) 2 – 3 20 40 В) 3 – 4 23 46 Г) 5 – 6 7 14

Слайд 6

Відповіді на друге запитання Снідаєте регулярно? Кількість відповідей % А) Так 40 80 Б) Ні 10 20

Слайд 7

Відповіді на третє запитання Чи кожен день їсте перше блюдо? Кількість відповідей % А) Так 15 30 Б) Ні 35 70

Слайд 8

Відповіді на четверте запитання Чи щільно Ви вечеряєте? Кількість відповідей % А) Так 24 48 Б) Ні 26 52

Слайд 9

Відповіді на п’яте запитання Вкажіть час прийому їжі досну Кількість відповідей % А) 18.00– 19.00 21 42 Б) 20.00 – 21.00 23 46 В) 22.00 – 23.00 4 8 Г) 01.00 – 02.00 2 4

Слайд 10

Відповіді на шосте запитання Чи їсте Ви сирі (свіжі) овочі кожного дня? Кількість відповідей % А) Так 32 64 Б) Ні 18 36

Слайд 11

Відповіді на сьоме запитання Чи їсте Ви у проміжках між основним прийомом їжі? Кількість відповідей % А) Так 43 86 Б) Ні 7 14

Слайд 12

Відповіді на восьме запитання Чи різноманітне ваше меню? Кількість відповідей % А) Так 47 94 Б) Ні 3 6

Слайд 13

Відповіді на дев’яте запитання Сім учнів мали розлади стану органів травної системи у 13 років. Чи маєте Ви хронічні розлади стану органів травної системи? Якщо так, то у якому віці? Кількість відповідей % А) Гастрити 4 8 Б) Виразки - - В) Захворювання печінки(іншихорганів травної системи) 3 6 Г) Ні 43 86

Слайд 14

Відповіді на десяте запитання Чи вважаєте Ви, що продукти харчування режим прийому їжі можуть впливати на стан здоров’я? Кількість відповідей % А) Так 49 98 Б) Ні 1 2

Слайд 15

Результати опитування Після проведення цієї роботи ми досягли мету і виявили порушення правил раціонального харчування в учнів 9 класів. Було виявлено 7 осіб, які мають розлади стану роботи травної системи у 13 років. Біля 80% учнів нашої Скандинавської гімназії харчуються правильно, відповідно 20% - неправильно. Ці учні мають переглянути свій раціон та дотримуватися певних принципів раціонального харчування.

Слайд 16

Принципи раціонального харчування Відповідність харчового раціону енергетичним потребам організму. Оптимальне співвідношення та достатнє споживання життєво необхідних продуктів. Дотримання правильного режиму харчування. Максимальна різноманітність харчового раціону.

Слайд 17

Бажаю всім здоров'я !

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Біологія