X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Про стан організації харчування дітей в загальноосвітніх навчальних закладах району у 2011-2012 н.р.

Завантажити презентацію

Про стан організації харчування дітей в загальноосвітніх навчальних закладах району у 2011-2012 н.р.

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Про стан організації харчування дітей в загальноосвітніх навчальних закладах району у 2011-2012 н.р. Цилюрик О.М., головний спеціаліст відділу освіти Золочівської райдержадміністрації

Слайд 2

Нормативні документи для використання при організації харчування Закони України «Про освіту» (ст.25), «Про загальну середню освіту» (п.2, ст.22 ), «Про дошкільну освіту» (ст.35), «Про охорону дитинства» (п.18 абзацу 5ст.5), «Про державну допомогу сім’ям з дітьми» (ст.52, 53), «Про дитяче харчування».

Слайд 3

Нормативні документи для використання при організації харчування Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження норм харчування у навчальних закладах» від 22.11.04 № 1591 , «Про організацію харчування окремих категорій учнів загальноосвітніх навчальних закладів» від 19.06.02 № 856 , «Про невідкладні питання діяльності дошкільних та інтернатних навчальних закладів» від 26.08.02 № 1243 .

Слайд 4

Нормативні документи для використання при організації харчування Спільні накази Міністерства охорони здоров’я України і Міністерства освіти і науки України «Про затвердження Порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах» від 01.06.05 № 242/329 , «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» від 17.04.06 № 298/227 , «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах» від 15.08.06. № 620/563 , Наказ Міністерства економіки України «Про затвердження Методичних рекомендацій з організації харчування учнів у загальноосвітніх навчальних закладах» від 01.08.06 № 265.

Слайд 5

Охоплення гарячим харчуванням

Слайд 6

Охоплення безкоштовним харчуванням

Слайд 7

Постачальники продуктів харчування продукти харчування - ФОП «Попов»; хлібобулочні вироби - ФОП «Гнедик»; сік - СТОВ «Довжик».

Слайд 8

Капітальні ремонти харчоблоків За період з 2009 по 2011 рр. у школах району планомірно проводилися капітальні ремонти харчоблоків та здійснювалася заміна технологічного обладнання. Проведені капітальні ремонти харчоблоків у гімназії № 1, Золочівській ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, 3, Фесківській ЗОШ І-ІІІ ст., ГурКозачанській ЗОШ І-ІІІ ст. та Лютівському НВК. Придбано нове технологічне обладнання для харчоблоків Золочівської гімназії №1, ЗОШ І-ІІІ ст. №3, ГурКозачанської ЗОШ та Лютівського НВК. Поновлено технологічне обладнання харчоблоків Золочівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2, Феськівської ЗОШ І-ІІІ ст..

Слайд 9

Поповнення матеріальної бази харчоблоків у 2011 р. Закуплено: столовий посуд для Мало Рогозянської, Феськівської, Одноробівської, Золочівської №2, №3, Ряснянської ЗОШ І-ІІІ ст та Лютівського НВК; кухонне обладнання для ГурКозачанської та Мало Рогозянської ЗОШ І-ІІІ ст. на загальну суму 28 тис.153 грн. холодильне обладнання для Олександрівської ЗОШ І-ІІІ ст. на суму 6 тис 270 грн

Слайд 10

Організація харчування дітей в дошкільних навчальних закладах Харчування проводиться 3 рази (в цілодобовій групі ДНЗ №1 – 4 рази) на день. Виконання натуральних норм харчування становить 91%. Середня вартість харчування на одну дитину щодня становить 12 грн. 40 коп.

Слайд 11

Пріоритетні напрямки роботи в організації харчування в дошкільних і загальноосвітніх закладах району Проведення постійного, системного контролю за організацією харчування дітей у дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах району. Виконання норм харчування , забезпечення раціонального режиму харчування, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22.11.2004 року № 1591 «Про затвердження норм харчування у навчальних закладах». Поступове поновлення технологічного обладнання харчоблоків. Щоквартальне проведення технологом відділу освіти семінарів для поварів, медичних сестер та підсобних працівників харчоблоку за участю представників райСЕС. Проведення роботи з дітьми та їх батьками щодо 100% охоплення дітей ЗНЗ гарячим харчуванням.

Слайд 12

Дякую за увагу!

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Різне